Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

vidaXL - Απολαύστε τη ζωή με λιγότερα!

Η vidaXL είναι διεθνές διαδικτυακό κατάστημα λιανικής πώλησης. «Προσφέρουμε συναρπαστικό εύρος προϊόντων που αποτελούνται από χιλιάδες αγαθά για το σπίτι, τον κήπο, το συνεργείο, την ένδυση αλλά και τις χειροτεχνίες (DIY)». Επιπλέον, σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε, προσφέρουμε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών στη μητρική γλώσσα. Δείτε το εταιρικό μας βίντεο εδώ:

 

 

Γιατί είμαστε εδώ;

Οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο συνειδητοποιημένοι με τις τιμές. Η vidaXL προσφέρει προϊόντα για το σπίτι αλλά και σχετικά με αυτό σε ανταγωνιστικές τιμές. Και στόχος της είναι να κάνει αυτά τα προϊόντα προσιτά σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές.
 

Πώς το πετυχαίνουμε αυτό;

Επιλέγουμε προϊόντα που έχουν υψηλή ζήτηση και τα προμηθευόμαστε από την πηγή, σε μεγάλες ποσότητες. Έχουμε τη δυνατότητα να μεταποιούμε το σχέδιο και τη συσκευασία των προϊόντων, πράγμα που μας επιτρέπει να τα βελτιώνουμε για όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, με αποτέλεσμα οι πελάτες μας να τα αποκτούν σε πολύ λογικές τιμές.
 

Για ποιον;

Πουλάμε τα προϊόντα μας σε πελάτες με επίγνωση των τιμών σε όλη την Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες και Αυστραλία μέσω 31 ηλεκτρονικών καταστημάτων και εργαζόμαστε σκληρά για να επεκτεινόμαστε και να απευθυνόμαστε σε ακόμη περισσότερους πελάτες
 

Η ιστορία μας

Όλα ξεκίνησαν με τη διαδικτυακή πώληση προϊόντων σε μικρή κλίμακα. Αυτό όμως γρήγορα εξελίχθηκε όχι μόνο σε τεράστια ανάπτυξη, αλλά και στην κατασκευή προϊόντων με ετικέτα της vidaXL. Τα προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά με ετικέτα vidaXL αναπτύχθηκαν ραγδαία και επεκτάθηκαν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα vidaXL.com ήταν το επόμενο λογικό βήμα αυτής της ιστορίας επιτυχίας. Η επιτυχία της εταιρίας έγκειται στην προμήθεια και προσφορά προϊόντων σε ακόμη πιο ανταγωνιστικές τιμές, ψάχνοντας συνεχώς για λύσεις μείωσης του κόστους, χωρίς όμως να γίνονται συμβιβασμοί στην ποιότητα. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε εν τέλει η βάση για μια αποτελεσματική οργάνωση, που δίνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά έμφαση στην καλή ποιότητα σε προσιτές τιμές.
 

Τι υποσχόμαστε στους πελάτες μας

 Ως πελάτες της vidaXL, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε στα ακόλουθα:
 

Στις καλές τιμές

Δεν υπάρχει κάτι που να μας ενοχλεί περισσότερο από τη σπατάλη χρημάτων για προϊόντα. Και πιστεύουμε πως δεν είμαστε οι μόνοι που το σκεφτόμαστε αυτό. Έχοντας απόλυτο έλεγχο όλων των διαδικασιών σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε πάντα τα προϊόντα μας σε ανταγωνιστικές τιμές.
 

Στην καλή εξυπηρέτηση

Δίνουμε προσοχή στην καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με ένα προϊόν, την αποστολή ή την πληρωμή, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντα σε ετοιμότητα, παρέχοντας βοήθεια στη μητρική σας γλώσσα. Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής είναι πάντοτε δωρεάν στα ηλεκτρονικά καταστήματα vidaXL. Φυσικά κάτι μπορεί να πάει στραβά κάποιες φορές. Αν αυτό συμβεί σε εσάς, υποσχόμαστε να επιλύσουμε το θέμα προς ικανοποίησή σας.
 

Στην καλή διάθεση

Τα ψώνια στα καταστήματα vidaXL σας κάνουν να νιώθετε όμορφα! Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα vidaXL μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας είστε περισσότερο εξοικειωμένοι. Αλλά πάνω απ' όλα όταν ψωνίζετε στα καταστήματα vidaXL θα νιώθετε την ευχαρίστηση που προσφέρει μια «καλή προσφορά».