Αποσύνδεση
Είστε τώρα αποσυνδεδεμένος.
Συνέχεια
Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας, θα λάβετε τον αποκλειστικό σας κωδικό κουπονιού σύντομα!
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ενημερωτικό μας δελτίο

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στο email που μόλις σας στείλαμε. Ευχαριστούμε!

Για να λάβετε τον κωδικό του κουπονιού σας, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο email που μόλις σας στείλαμε.

Κλείσιμο
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ
top banner

Παιδικά σπιτάκια - ανακαλύψτε έναν συναρπαστικό φανταστικό κόσμο

 

Στην εποχή μας, τα παιδιά τείνουν να ονειρεύονται και να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους όλο και λιγότερο. Τα μάτια τους είναι συνεχώς κολλημένα σε μια οθόνη και το παιχνίδι έξω από το σπίτι είναι κάτι που κάνουν όλο και λιγότερο. Με ένα διασκεδαστικό παιχνιδόσπιτο στον κήπο, θα δώσετε κίνητρο στα παιδιά σας να παίξουν έξω με τους φίλους τους, αντί να κάθονται μέσα στο σπίτι. Αυτό τα κάνει πιο κοινωνικά, τα βοηθά να ασκούνται και τους μαθαίνει να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους. Στη vidaXL, μπορείτε να βρείτε πολλά διαφορετικά παιδικά σπιτάκια, σετ κούνιας και πλήρη σπιτάκια με κούνια ΚΑΙ τσουλήθρα.

 

 

Κάντε κούνια όσο πιο ψηλά μπορείτε

 

Κάποιοι γονείς, όταν παίζουν τα παιδιά τους στην παιδική χαρά, είναι δύσκολο να μην φωνάζουν συνεχώς «Πρόσεχε! Όχι τόσο ψηλά!». Ωστόσο, είναι σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν πώς να παίζουν και να κάνουν πράγματα με τον τρόπο τους. Αφήστε τα να κάνουν κούνια όσο πιο ψηλά μπορούν ή να κρεμαστούν από τις παράλληλες μπάρες του μονόζυγου. Ως γονέας, μπορείτε να παρακολουθείτε από μια ασφαλή απόσταση και να αναλάβετε δράση όταν χρειάζεται. Εάν έχετε αρκετό χώρο στον κήπο σας, ρίξτε μια ματιά στα παιδικά σπιτάκια μας με τσουλήθρα και διπλή κούνια. Με αυτό το παιχνιδόσπιτο, τα παιδιά μπορούν να κάνουν κούνια το ένα δίπλα στο άλλο και να δουν ποιο μπορεί να φτάσει ψηλότερα!

 

 

Ένα παιδικό σπιτάκι στον κήπο σας

 

Ένα παιδικό σπιτάκι σημαίνει διασκέδαση τόσο για τα μικρότερα όσο και τα μεγαλύτερα παιδιά. Είναι ένα σημείο στον κήπο όπου δεν επιτρέπονται οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Σε ένα παιδικό σπιτάκι, τα παιδιά μπορούν να καθίσουν και να διαβάσουν ένα βιβλίο ή να πάρουν τα παιχνίδια τους και να παίξουν. Ρίξτε μια ματιά στα παιδικά σπιτάκια της vidaXL και χαρίστε διασκέδαση στα παιδιά σας έξω από το σπίτι!

Ταξινόμηση κατά:
Προϊόν με τις υψηλότερες πωλήσεις
Τιμή:
Φίλτρο
ΕΓΓΡΑΦΉ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΜΑΣ ΔΕΛΤΊΟ

Αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη μας

Προϊόντα σε προσφορά

Νέες αφίξεις και τάσεις

Λάβετε έκπτωση 5€**

Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας
*Η εγγραφή σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή
**με αγορές σε προϊόντα vidaXL αξίας 100€