Αποσύνδεση
Είστε τώρα αποσυνδεδεμένος.
Συνέχεια
Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας, θα λάβετε τον αποκλειστικό σας κωδικό κουπονιού σύντομα!
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ενημερωτικό μας δελτίο

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στο email που μόλις σας στείλαμε. Ευχαριστούμε!

Για να λάβετε τον κωδικό του κουπονιού σας, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο email που μόλις σας στείλαμε.

Κλείσιμο
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ
top banner

Φωτίστε τον κήπο σας με φώτα εξωτερικού χώρου από τη vidaXL

 

Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου έχει περάσει εδώ και λίγο καιρό, που σημαίνει ότι οι μέρες θα γίνονται όλο και μικρότερες. Εάν θέλετε να μπορείτε να κάθεστε έξω τις βραδινές ώρες, καιρού επιτρέποντος, τότε είναι απαραίτητος ο φωτισμός εξωτερικού χώρου. Στη vidaXL θα βρείτε αρκετά διαφορετικά, καλαίσθητα και λειτουργικά φωτιστικά κήπου, όπως ηλιακά φωτιστικά, προβολείς, φωτιστικά τοίχου και φωτισμό μονοπατιού. Δεν χρειάζεται να υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο στον κήπο σας ποτέ ξανά!

 

 

Μοντέρνα ή λειτουργικά; Γιατί όχι και τα δύο;!

 

Ο φωτισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος στον κήπο σας κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα φωτιστικό τοίχου/απλίκα εξωτερικού χώρου που μπορείτε να εγκαταστήσετε σε μια σκοτεινή γωνία στην αυλή σας. Μια άλλη επιλογή είναι κάποιος κομψός προβολέας που μπορείτε να τοποθετήσετε κάτω από ένα δέντρο ή ένα έργο τέχνης ως φωτισμό ανάδειξης. Εκτός από αυτά τα μοντέρνα φωτιστικά κήπου, στη vidaXL μπορείτε επίσης να βρείτε πληθώρα λειτουργικών (και ταυτόχρονα όμορφων) φωτιστικών. Για παράδειγμα, τα φωτιστικά με αισθητήρα ανάβουν όταν κάποιος πλησιάζει κοντά στην μπροστινή ή την πίσω πόρτα σας. Εκτός αυτού, μερικές φορές είναι χρήσιμο να τοποθετηθεί φωτισμός σε ένα σκοτεινό μονοπάτι για να αποφευχθεί η τυχαία πτώση σε κάποιο παρτέρι με λουλούδια.

 

 

Σχεδιάστε τον φωτισμό εξωτερικών χώρων σας

 

Ακριβώς όπως με τον φωτισμό εσωτερικού χώρου, έτσι και για τον φωτισμό κήπου σας θα ήταν χρήσιμη η δημιουργία ενός πλάνου/μελέτης φωτισμού. Ανακαλύψτε ποια σημεία στην αυλή σας θα μπορούσαν να φωτιστούν λίγο περισσότερο, τι διάθεση θα θέλατε να δημιουργήσετε και ποιος θα είναι ο σκοπός των φωτιστικών εξωτερικού χώρου σας. Επιλέξτε φωτεινότερο φωτισμό κατά μήκος των μονοπατιών σας, στην πόρτα ή την αποθήκη σας. Για τη δημιουργία ατμοσφαιρικού φωτισμού, μπορείτε να επιλέξετε να εκπέμπεται πιο απαλό φως. Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή της vidaXL και βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάθεστε στο σκοτάδι το επερχόμενο φθινόπωρο!

Ταξινόμηση κατά:
Προϊόν με τις υψηλότερες πωλήσεις
Τιμή:
Φίλτρο
ΕΓΓΡΑΦΉ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΜΑΣ ΔΕΛΤΊΟ

Αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη μας

Προϊόντα σε προσφορά

Νέες αφίξεις και τάσεις

Λάβετε έκπτωση 5€**

Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας
*Η εγγραφή σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή
**με αγορές σε προϊόντα vidaXL αξίας 100€