Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Τραπεζάκια

Εμφάνιση: 1-48 από 264

Αγοράστε κομψά και πρακτικά βοηθητικά τραπέζια για το σπίτι σας από τη vidaXL

Ένα βοηθητικό τραπέζι μπορεί να είναι λειτουργικό καθώς και διακοσμητικό. Μπορεί να τοποθετηθεί, όχι μόνο δίπλα στον καναπέ ως πρόσθετο τραπέζι, αλλά οπουδήποτε στο ντεκόρ σας. Τα βοηθητικά τραπέζια είναι μικρά σε μέγεθος και επομένως μετακινούνται εύκολα. Στη vidaXL, θα ανακαλύψετε μια εκπληκτική συλλογή βοηθητικών τραπεζιών σε πολλά υπέροχα, διαφορετικά στιλ.

Προσθέστε ένα τραπεζάκι στη διακόσμησή σας

Έχετε χρειαστεί ποτέ επιπλέον χώρο όταν ακουμπάτε διάφορα αντικείμενα στο τραπεζάκι σαλονιού σας; Αν ναι, η λύση σε αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι η χρησιμοποίηση ενός βοηθητικού τραπεζιού στον χώρο σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτά τα μικρά τραπέζια δίπλα στον καναπέ ή δίπλα σε έναν άδειο τοίχο. Είναι πρακτικά αλλά ταυτόχρονα μπορούν να διακοσμήσουν έναν χώρο. Σε γενέθλια ή άλλες περιστάσεις όπου έχετε πολλούς καλεσμένους, μπορείτε να μετακινήσετε γρήγορα ένα τραπεζάκι στο καθιστικό για να δημιουργήσετε ένα επιπλέον σημείο για ποτά ή σνακ. Στη vidaXL, διαθέτουμε επίσης μια φανταστική συλλογή από τραπεζάκια με συρτάρια και συρταριέρες, που είναι ιδανικά για την αποθήκευση μικροαντικειμένων.

Μοντέρνα, λευκά τραπέζια

Στο online κατάστημά μας, θα βρείτε τραπεζάκια καναπέ κατασκευασμένα από διάφορα υλικά και σε ουδέτερες αποχρώσεις που θα ταιριάξουν σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο. Ένα τραπέζι σε λευκό χρώμα σίγουρα θα ξεχωρίσει όταν το τοποθετήσετε δίπλα σε έναν τοίχο με έντονο χρώμα.

Παραλλαγές σε μικρό και μεγάλο μέγεθος

Αν έχετε άπλετο χώρο, μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο βοηθητικό τραπέζι με αποθηκευτικό χώρο για να τοποθετήσετε μερικά από τα διακοσμητικά σας. Αν έχετε περιορισμένο χώρο, ένα έπιπλο τηλεφώνου αποτελεί μια εξαιρετική λύση. Πρόκειται για ένα μικρό, τετράγωνο τραπέζι το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι ιδανικό για το τηλέφωνό σας.

Δείτε περισσότερα