Αποσύνδεση
Είστε τώρα αποσυνδεδεμένος.
Συνέχεια
Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας, θα λάβετε τον αποκλειστικό σας κωδικό κουπονιού σύντομα!
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ενημερωτικό μας δελτίο

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στο email που μόλις σας στείλαμε. Ευχαριστούμε!

Για να λάβετε τον κωδικό του κουπονιού σας, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο email που μόλις σας στείλαμε.

Κλείσιμο
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ

Χαλάκια Πόρτας

Ταξινόμηση κατά:
Προϊόν με τις υψηλότερες πωλήσεις
Τιμή:
Φίλτρο
Ωχ, το προϊόν που αναζητάτε δεν υπάρχει σε απόθεμα. Παρακαλούμε βρείτε παρόμοια προϊόντα εδώ.

Κρατήστε το σπίτι σας καθαρό με ένα χαλάκι πόρτας

Όταν διάφορα άτομα εισέρχονται στο σπίτι σας, συχνά μεταφέρουν σκόνη, χώμα και άλλες ακαθαρσίες. Αυτό καθιστά το υποτιμημένο πατάκι εισόδου ένα απαραίτητο αντικείμενο! Τοποθετήστε αυτό το χαλάκι μπροστά στην πόρτα σας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να σκουπίζουν τα πόδια τους πριν μπουν στον χώρο σας. Οι καθαρές σόλες των παπουτσιών θα σας βοηθήσουν επίσης να προστατέψετε τα πατώματά σας, καθώς η άμμος και τα βότσαλα μπορούν εύκολα να τα χαράξουν ή να τους προκαλέσουν βαθουλώματα. Στη vidaXL, θα βρείτε μια θαυμάσια συλλογή υφασμάτινων χαλιών εισόδου σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.

Πατάκια πόρτας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Ο στόχος ενός χαλιού πόρτας είναι να εμποδίζει τη βρομιά να μεταφέρεται στο σπίτι σας. Έτσι, κάποια πατάκια μπορούν να τοποθετηθούν σε εξωτερικούς χώρους, έτσι ώστε οι άνθρωποι να σκουπίζουν τα πόδια τους πριν εισέλθουν, όμως άλλα είναι καταλληλότερα για εσωτερικούς χώρους. Τα ποδόμακτρα από καουτσούκ είναι ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά ένα πατάκι πόρτας από ίνες κοκοφοίνικα είναι καταλληλότερο για εσωτερικούς χώρους, καθώς δεν αντέχει εξίσου καλά την υγρασία. Το ίδιο ισχύει και για τα υφασμάτινα χαλάκια εισόδου.

Καουτσούκ στην κάτω πλευρά για αυξημένη ασφάλεια

Ένα πατάκι εξώπορτας χρησιμοποιείται διαρκώς. Αν μπείτε βιαστικά στο σπίτι σας, είναι σημαντικό να μην γλιστρήσει το χαλάκι. Για αυτόν τον λόγο, όλα τα χαλάκια εισόδου της vidaXL διαθέτουν ένα ασφαλές, αντιολισθητικό υπόστρωμα από PVC.

Απορροφητικά υφασμάτινα χαλάκια εξώπορτας

Όταν επιλέγετε ένα υφασμάτινο πατάκι πόρτας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι στη vidaXL το υλικό του είναι ιδιαιτέρως απορροφητικό. Δεν θα ταλαιπωρείστε πλέον από βρεγμένες πατημασιές σε φρεσκο-σφουγγαρισμένα δάπεδα και τα σημάδια από λάσπες θα ανήκουν στο παρελθόν. Ένα ποδόμακτρο εισόδου θα σας γλιτώσει από πολλή περιττή καθαριότητα!

ΕΓΓΡΑΦΉ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΜΑΣ ΔΕΛΤΊΟ

Αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη μας

Προϊόντα σε προσφορά

Νέες αφίξεις και τάσεις

Λάβετε έκπτωση 5€**

Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας
*Η εγγραφή σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή
**με αγορές σε προϊόντα vidaXL αξίας 100€