Προσφορές 24/7
Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

Τραπεζαρίες

Εμφάνιση: 1-48 από 483
 • ...

Μεγάλα και μικρά τραπέζια φαγητού

Αν η οικογένεια ή το δωμάτιο της τραπεζαρίας σας είναι μεγάλα, ένα μεγάλο τραπέζι φαγητού θα αποτελούσε μια εξαιρετική λύση. Η τραπεζαρία θεωρείται συχνά το επίκεντρο του σαλονιού ή της κουζίνας, όπου η οικογένεια συγκεντρώνεται για φαγητό και συζήτηση. Στη vidaXL θα βρείτε μια θαυμάσια συλλογή από τραπεζαρίες με διάφορα υλικά, από ξύλο έως συνδυασμό μετάλλου με γυαλί. Επιπλέον, διαθέτουμε κομψά τραπέζια μπαρ, καρέκλες και σετ τραπεζαρίας που είναι κατάλληλα για μικρότερα σπίτια ή διαμερίσματα.

Συμβουλές για την επιλογή της κατάλληλης τραπεζαρίας

Η επιλογή της κατάλληλης τραπεζαρίας χρειάζεται κάποια σκέψη. Όμως, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές:

 • Σκεφτείτε που θέλετε να τοποθετήσετε το τραπέζι σας. Μετρήστε πολύ προσεκτικά τον διαθέσιμο χώρο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.
 • Επιλέξτε μια τραπεζαρία που ταιριάζει με το στιλ του εσωτερικού σας. Ένα ξύλινο τραπέζι συχνά ταιριάζει ιδανικά σε κάθε χώρο, αλλά ένα τραπέζι με γυάλινη επιφάνεια θα έδενε πιο αρμονικά με έναν μοντέρνο διάκοσμο.
 • Εάν πρόκειται να αγοράσετε ξεχωριστά το τραπέζι και τις καρέκλες αντί για σετ, να έχετε υπ’ όψιν σας τον αριθμό των καρεκλών που χρειάζονται ανάλογα με το τραπέζι. Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες καρέκλες σε μελλοντικό χρόνο, ίσως θα ήταν καλύτερο να σκεφτείτε την αγορά μιας μεγαλύτερης τραπεζαρίας.

   Επιλέγοντας τις κατάλληλες καρέκλες

   Αφού επιλέξετε το τραπέζι φαγητού σας, θα πρέπει να το συνδυάσετε με τις κατάλληλες καρέκλες τραπεζαρίας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μερικές καλαίσθητες καρέκλες από (συνθετικό) δέρμα που θα ταιριάξουν εξαιρετικά με ένα ξύλινο ή γυάλινο τραπέζι. Επίσης, μια άλλη επιλογή για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και εκλεπτυσμένο ντεκόρ, θα ήταν ο συνδυασμός διαφορετικών στιλ καρεκλών με ανόμοια σχέδια, υλικά ή χρώματα.

   Τραπέζια μπαρ για χρήση σε περιορισμένους χώρους

   Αν έχετε μικρό σπίτι ή σαλόνι, τότε η εξοικονόμηση χώρου είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Ένα τραπέζι μπαρ είναι μια εξαιρετική λύση, καθώς είναι ψηλότερο και θα χαρίσει στο δωμάτιό σας μια αίσθηση μεγαλύτερου χώρου.
Δείτε περισσότερα