Αποσύνδεση
Είστε τώρα αποσυνδεδεμένος.
Συνέχεια
Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας, θα λάβετε τον αποκλειστικό σας κωδικό κουπονιού σύντομα!
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ενημερωτικό μας δελτίο

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στο email που μόλις σας στείλαμε. Ευχαριστούμε!

Για να λάβετε τον κωδικό του κουπονιού σας, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο email που μόλις σας στείλαμε.

Κλείσιμο
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ

Κάβες Κρασιού

Ταξινόμηση κατά:
Προϊόν με τις υψηλότερες πωλήσεις
Τιμή:
Φίλτρο
Ωχ, το προϊόν που αναζητάτε δεν υπάρχει σε απόθεμα. Παρακαλούμε βρείτε παρόμοια προϊόντα εδώ.

Ραφιέρες κρασιού για πραγματικούς λάτρεις του κρασιού

Εάν είστε λάτρης ή ειδήμων του κρασιού, μια ραφιέρα κρασιών είναι ένα απαραίτητο έπιπλο για το σπίτι σας. Αποθηκεύστε και προβάλλετε τα αγαπημένα σας μπουκάλια στο καθιστικό ή τοποθετήστε μερικές ραφιέρες κρασιού στο υπόγειο ή την αποθήκη όπου τα μπουκάλια θα παραμένουν δροσερά. Οι κάβες ποτών είναι ιδανικές για την αποθήκευση κρασιού καθώς τα μπουκάλια διατηρούνται οριζόντια, οπότε ο φελλός παραμένει υγρός και μπορείτε να απολαύσετε τα κρασιά ακόμη και κάποια χρόνια αργότερα. Η vidaXL διαθέτει αμέτρητα σταντ κρασιού σε διαφορετικά μεγέθη, το μικρότερο εκ των οποίων μπορεί να φιλοξενήσει 8 μπουκάλια, ενώ το μεγαλύτερο έως 108 μπουκάλια!

Κάβες κρασιού σε όλα τα σχήματα και μεγέθη

Όσον αφορά στις ραφιέρες κρασιού, οι επιλογές είναι σχεδόν απεριόριστες. Μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε μόνο ένα μέρος της συλλογής σας, αλλά υπάρχουν επίσης μεγάλα σταντ κρασιών με χώρο για πάνω από εκατό μπουκάλια. Όσον αφορά τα υλικά, μια κομψή ξύλινη ραφιέρα κρασιού αποπνέει μια πιο κλασική εμφάνιση και αίσθηση, ενώ οι μεταλλικές βάσεις κρασιού ταιριάζουν μοναδικά σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Αυτές οι μεταλλικές κάβες μπορεί έχουν από λιτό σχεδιασμό έως πιο περίτεχνα σχήματα.

Το καλύτερο μέρος για την τοποθέτηση ενός σταντ κρασιών

Το ιδανικό περιβάλλον για την αποθήκευση κρασιού είναι ένα ξηρό μέρος και μια σταθερή θερμοκρασία. Εάν τοποθετήσετε τη βάση κρασιών σας στην κουζίνα ή το καθιστικό, μια φιάλη από το αγαπημένο σας κρασί θα είναι πάντα σε κοντινή απόσταση. Μια άλλη επιλογή αποθήκευσης κρασιού είναι η αποθήκη ή το υπόγειο. Αυτοί οι χώροι είναι σκοτεινοί και δροσεροί, καθιστώντας τους ιδανικούς για τα εξαίσια κρασιά σας. Απλά θυμηθείτε να επιτρέψετε στο κρασί να παραμείνει στη βέλτιστη θερμοκρασία πόσης του, προτού ανοίξετε το μπουκάλι.
ΕΓΓΡΑΦΉ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΜΑΣ ΔΕΛΤΊΟ

Αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη μας

Προϊόντα σε προσφορά

Νέες αφίξεις και τάσεις

Λάβετε έκπτωση 5€**

Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας
*Η εγγραφή σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή
**με αγορές σε προϊόντα vidaXL αξίας 100€