Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Φωτισμός

Εμφάνιση: 1-48 από 354

Καλαίσθητος φωτισμός

Ένα σπίτι που δεν διαθέτει τον κατάλληλο φωτισμό είναι ημιτελές. Χρησιμοποιώντας φωτιστικά, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα κάνοντας συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού σας να ξεχωρίζουν. Τα φωτιστικά διατίθενται σε πολλά σχήματα και μεγέθη, από πολύ μοντέρνα μέχρι κλασικά. Εκτός από μια έξυπνη επιλογή διακόσμησης, ένα φωτιστικό είναι επίσης πολύ λειτουργικό. Όταν γευματίζετε το βράδυ, είναι απαραίτητο να βλέπετε καθαρά το περιεχόμενο του πιάτου σας. Η vidaXL διαθέτει μεγάλη ποικιλία από όλα τα είδη φωτισμού.

Φωτιστικά σε διάφορα στιλ

Στη vidaXL, θα βρείτε μια εντυπωσιακή συλλογή από φωτιστικά κατάλληλα για μοντέρνους και κλασικούς εσωτερικούς χώρους, καθώς και για πολλά άλλα στιλ διακόσμησης. Θα μπορούσατε να τοποθετήσετε έναν σύγχρονο, ρυθμιζόμενο λαμπτήρα τόξου δίπλα στον καναπέ σας, για να δημιουργήσετε επιπλέον φωτισμό όταν θέλετε να χαλαρώσετε με το αγαπημένο σας βιβλίο. Στη vidaXL θα βρείτε επίσης φωτιστικά από τη συλλογή Philips LivingColors. Αυτά τα φωτιστικά εξασφαλίζουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, αφού σας επιτρέπουν να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας με ένα τηλεχειριστήριο. Ένα κρεμαστό φωτιστικό σε σχήμα φανάρι θα ταιριάξει υπέροχα σε έναν κλασικό εσωτερικό χώρο. Επίσης είναι στη μόδα η ανάμειξη διαφορετικών στιλ, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση ενός κλασικού φωτιστικού στον μοντέρνο εσωτερικό χώρο σας. Βεβαιωθείτε όμως ότι το χρώμα του ταιριάζει με αυτό των επίπλων σας.

Δημιουργήστε ένα πλάνο φωτισμού

Όταν επιλέγετε ένα καινούριο φωτιστικό, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ενότητα διασφαλίζοντας ότι φωτίζονται οι σωστοί χώροι του σπιτιού σας. Σκεφτείτε πού θέλετε να τοποθετήσετε τα φωτιστικά σας εκ των προτέρων και επιλέξετε φωτιστικά με το ίδιο στιλ. Αυτά τα φωτιστικά μπορεί να διαφέρουν ως προς το σχήμα και το χρώμα, ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουν την ίδια εμφάνιση.

Φροντίστε τα μάτια σας και επιλέξτε τη σωστή ένταση φωτός

Έχετε επιλέξει ήδη μερικά κομψά φωτιστικά για το σπίτι σας; Εάν ναι, είναι πολύ σημαντικό να διαλέξετε επίσης τους σωστούς λαμπτήρες. Η ανάγνωση ενός βιβλίου με κακό φωτισμό μπορεί να είναι πολύ κουραστική για τα μάτια σας και αυτό καλό είναι να το αποφύγετε. Είναι επίσης χρήσιμο τα φωτιστικά που βρίσκονται πάνω από την τραπεζαρία και δίπλα σε καρέκλες να είναι ισχυρότερα από τα κύρια φωτιστικά του δωματίου.

Δείτε περισσότερα