Προσφορές 24/7
Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

Υλικά

Εμφάνιση: 1-48 από 3256
  • ...

Υλικά για όλους τους μάστορες

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της vidaXL, είναι η μεγάλη γκάμα προϊόντων μας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα βρείτε έπιπλα, αθλητικά είδη αλλά και διάφορα υλικά και εργαλεία. Είτε είστε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης τεχνίτης, στη vidaXL θα βρείτε το προϊόν που σας ταιριάζει. Διαθέτουμε ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία χειρός και όλα αυτά σε προσιτές τιμές. Στα χρωματοπωλεία, συχνά πληρώνετε αρκετά χρήματα για εξειδικευμένα εργαλεία. Ωστόσο, η vidaXL προσφέρει εξαιρετικά υλικά και εργαλεία online, στις καλύτερες τιμές. Εκτός από τα προϊόντα της δικής μας μάρκας (vidaXL), θα βρείτε προϊόντα γνωστών εμπορικών σημάτων όπως Irwin, Toolpack, Brennenstuhl και ProPlus.

Υλικά, εξοπλισμός και εργαλεία online όλων των ειδών

Στη vidaXL θα βρείτε διάφορα υλικά, όπως παράθυρα, επενδύσεις τοίχου και αξεσουάρ για πόρτες. Διαθέτουμε επίσης υλικά για ηλεκτρολόγους αλλά και διάφορους φράκτες για να οριοθετείτε μεγάλα κομμάτια γης. Όταν περιηγηθείτε στην ενότητα με τα εργαλεία μας, θα εκπλαγείτε από την ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουμε. Επειδή διαθέτουμε προϊόντα τόσο για επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες, μπορείτε να βρείτε στην κυριολεξία τα πάντα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Προσπαθούμε να προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ώστε να βοηθήσουμε κάθε τεχνίτη!

Ρίξτε μια ματιά στα υλικά και τα εργαλεία που έχουμε σε προσφορά

Οι καλές προσφορές μας κάνουν όλους χαρούμενους, για αυτό θα βρείτε πολλές ημερήσιες και εβδομαδιαίες προσφορές. Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θα βρείτε όλα τα υλικά και τα εργαλεία (ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία χειρός, κλπ.) που χρειάζεστε. Μόνο βιαστείτε γιατί τα αποθέματα στις προσφορές μας εξαντλούνται άμεσα!

Δείτε περισσότερα