Προσφορές 24/7
Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

Καρέκλες Εξωτερικού Χώρου

Εμφάνιση: 1-48 από 272

Καρέκλες κήπου σε όλα τα σχήματα και μεγέθη

Αν προτιμάτε ένα πρωτότυπο σετ επίπλων κήπου, μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε ένα ξεχωριστό τραπέζι και καρέκλες. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να προσδώσετε στον εξωτερικό σας χώρο, μέσω των επίπλων κήπου που θα επιλέξετε, το δικό σας στιλ. Σκεφτείτε τον συνδυασμό ενός ξύλινου τραπεζιού με καρέκλες αλουμινίου για τη δημιουργία ενός μοναδικού αποτελέσματος. Στη vidaXL θα βρείτε τόσο πλήρη σετ από έπιπλα εξωτερικού χώρου, όσο και μεμονωμένα τραπέζια και καρέκλες κήπου σε διάφορα χρώματα και υλικά.

Σετ επίπλων εξωτερικού χώρου

Στη vidaXL, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μεμονωμένων καρεκλών κήπου ή ασορτί σετ καρεκλών εξωτερικού χώρου. Αυτά τα σετ μπορεί να αποτελούνται από δύο, αλλά επίσης τέσσερις ή έξι καρέκλες, ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το τραπέζι σας. Οι καρέκλες είναι διαθέσιμες σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών υλικών, όπως wicker, ρατάν, συνθετικό ρατάν και αλουμίνιο. Το πλεονέκτημα των καρεκλών αλουμινίου είναι ότι αυτές είναι πραγματικά ελαφριές και μετακινούνται εύκολα. Το ίδιο ισχύει και για μια πολυθρόνα κήπου από (συνθετικό) ρατάν.

Βολικές πτυσσόμενες καρέκλες

Αν πάτε για πικ νικ ή εκδρομή κάμπινγκ ή αν έχετε έναν εξωτερικό χώρο περιορισμένου μεγέθους, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να έχετε εύκαιρες μερικές αναδιπλούμενες καρέκλες. Οι καρέκλες αυτού του τύπου μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εύκολα όταν έχετε περισσότερους επισκέπτες από όσους περιμένατε. Ένα άλλο πλεονέκτημα των πτυσσόμενων καρεκλών είναι ότι μπορούν να αποθηκευτούν χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Δημιουργήστε τον καλύτερο συνδυασμό για εσάς

Μπορείτε να ταιριάξετε διάφορες ξεχωριστές καρέκλες με ένα τραπέζι της επιλογής σας για τη δημιουργία ενός ενδιαφέροντος προσωπικού στιλ στη βεράντα ή την αυλή σας. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε ένα ανθεκτικό ξύλινο τραπέζι με καρέκλες από αλουμίνιο ή ακόμα και πολυθρόνες ρατάν. Κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς επίπλων εξωτερικού χώρου, μπορείτε να μεταβάλλετε τον κήπο σας στο επίκεντρο του σπιτιού σας.

 

Αναζητάτε άλλα προϊόντα; Δείτε τις παρακάτω κατηγορίες:

Δείτε περισσότερα