Αποσύνδεση
Είστε τώρα αποσυνδεδεμένος.
Συνέχεια
Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας, θα λάβετε τον αποκλειστικό σας κωδικό κουπονιού σύντομα!
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ενημερωτικό μας δελτίο

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στο email που μόλις σας στείλαμε. Ευχαριστούμε!

Για να λάβετε τον κωδικό του κουπονιού σας, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο email που μόλις σας στείλαμε.

Κλείσιμο
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ

Αποθήκες, Στέγαστρα Γκαράζ & Υπόστεγα

Ταξινόμηση κατά:
Προϊόν με τις υψηλότερες πωλήσεις
Τιμή:
Φίλτρο
Ωχ, το προϊόν που αναζητάτε δεν υπάρχει σε απόθεμα. Παρακαλούμε βρείτε παρόμοια προϊόντα εδώ.

Αποθήκες για τακτοποίηση του εξοπλισμού κήπου σας

Μήπως το γκαράζ σας ξεχειλίζει από εργαλεία, έπιπλα κήπου και τον εξοπλισμό κήπου σας; Ίσως δεν έχετε καν γκαράζ; Σε κάθε περίπτωση, μια αποθήκη είναι μια εξαιρετική λύση, η οποία θα σας προσφέρει τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο. Εκτός από την υψηλή πρακτικότητα αυτών των εκπληκτικών μικρών σπιτιών, ταιριάζουν επίσης υπέροχα στον κήπο σας. Στη vidaXL, θα βρείτε σπιτάκια και υπόστεγα κήπου σε μια θαυμάσια ποικιλία διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών. Το ποια αποθήκη κήπου θα επιλέξετε, εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων, όπως το μέγεθος της αυλής σας, το υλικό που προτιμάτε, αν θέλετε διπλές πόρτες και ούτω καθεξής. Όποιες και αν είναι οι αποθηκευτικές ανάγκες των εξωτερικών χώρων σας, είμαστε σίγουροι ότι εδώ θα βρείτε το ιδανικό σπιτάκι κήπου!

Πολυλειτουργικά σπιτάκια εξωτερικού χώρου

Ένα σπιτάκι κήπου είναι μια πρακτική και βολική λύση για την αποθήκευση πολλών ειδών αντικειμένων. Συχνά, συνιστάται η αποθήκευση των επίπλων εξωτερικού χώρου σας σε προστατευμένο μέρος, ώστε να προφυλάσσονται από τις καιρικές συνθήκες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα τέτοια αντικείμενα στην ολοκαίνουργια αποθήκη σας. Το ίδιο ισχύει και για τα εργαλεία κήπου σας, ακόμα και για το ποδήλατό σας. Θα έχετε τα πάντα οργανωμένα σε κοντινή απόσταση, σε ένα καθαρό και τακτοποιημένο μέρος! Κλείνοντας τις πόρτες κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα πολύτιμα αντικείμενά σας θα είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια.

Επιλέγοντας το κατάλληλο μοντέλο

Όταν κάνετε έρευνα αγοράς για κάποιο σπιτάκι ή υπόστεγο κήπου για να αποθηκεύετε κάποια από τα πράγματά σας, είναι σημαντικό να καθορίσετε εκ των προτέρων πού θα το τοποθετήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα απογοητευτείτε αν αυτό αποδειχθεί μεγαλύτερο από τον διαθέσιμο χώρο σας. Έχετε στο νου σας τι αντικείμενα θέλετε να αποθηκεύσετε στην καταπληκτική νέα αποθήκη σας. Κάποια έπιπλα εξωτερικού χώρου για παράδειγμα, δεν μπορούν να αναδιπλωθούν, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα υπάρχει επαρκής χώρος στο εσωτερικό της. Επιπλέον, τα θεμέλια του σπιτιού κήπου πρέπει να τοποθετηθούν σε επίπεδη επιφάνεια. Τέλος, όλες οι αποθήκες vidaXL συναρμολογούνται εύκολα και παραδίδονται δωρεάν.

ΕΓΓΡΑΦΉ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΜΑΣ ΔΕΛΤΊΟ
checkmark

Αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη μας

checkmark

Προϊόντα σε προσφορά

checkmark

Νέες αφίξεις και τάσεις

checkmark

Λάβετε έκπτωση 5€**

Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας
*Η εγγραφή σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή
**με αγορές σε προϊόντα vidaXL αξίας 100€