Αποσύνδεση
Είστε τώρα αποσυνδεδεμένος.
Συνέχεια
Τώρα θα αρχίσετε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία!
assortment_usp
Παρακαλούμε παρακολουθείτε τα εισερχόμενά σας, θα λάβετε ένα email με τον κωδικό κουπονιού σας εντός λίγων ωρών.
*Η ελάχιστη αξία παραγγελίας είναι €100,- . Η έκπτωση ισχύει μόνο για προϊόντα μάρκας vidaXL. Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας.
Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.
close
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ενημερωτικό μας δελτίο

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στο email που μόλις σας στείλαμε. Ευχαριστούμε!

Για να λάβετε τον κωδικό του κουπονιού σας, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο email που μόλις σας στείλαμε.

Κλείσιμο
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ

 

Μεγάλες ευκαιρίες με τις εκπτώσεις και τις προσφορές της vidaXL!

Ελέγχετε συχνά αυτή τη σελίδα, ώστε να μην χάσετε ποτέ κανέναν από τους εκπτωτικούς κωδικούς της vidaXL! Σε αυτήν τη σελίδα, θα βρείτε μια πρακτική επισκόπηση των τρεχόντων εκπτωτικών κωδικών, ώστε να μπορείτε πάντα να επωφελείστε από τις καλύτερες προσφορές. Εάν ο κωδικός κουπονιού δεν ταιριάζει στις επιθυμίες σας, ρίξτε μια ματιά στις ημερήσιες ή εβδομαδιαίες προσφορές μας ή εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας.

Καλές αγορές!


 

 

     Έκπτωση 20€ στα  Σπίτι & κήπος >         

 με τον κωδικό:  SEPTEMVRIOS10 

 

 

Ισχύει για ταΣπίτι & κήπος  χώρου μάρκας vidaXL. Ελάχιστη αξία παραγγελίας 199€.

Δε συνδυάζεται με άλλους κωδικούς κουπονιών.

Ισχύει από:  2019-9-08

Ισχύει μέχρι:  2019-9-30

 

 

Εάν δεν υπάρχει ο αντίστοιχος εκπτωτικός κωδικός για το προϊόν που θέλετε να αποκτήσετε, εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας! Θα λάβετε έκπτωση 5€ στην παραγγελία σας και θα ενημερώνεστε για όλα τα νέα, τις εμπνεύσεις, τις ειδικές προσφορές και τις εκπτώσεις μας! 

 

Σε αυτήν τη σελίδα, θα βρείτε τις πιο πρόσφατες ημερήσιες και εβδομαδιαίες προσφορές της vidaXL. Ενημερωθείτε για τυχόν ειδικές προσφορές στα αγαπημένα σας προϊόντα και ανακαλύψτε τις καλύτερες ευκαιρίες τώρα!

 Ελέγχετε τους εκπτωτικούς κωδικούς μας και επωφεληθείτε από ειδικές προσφορές και εκπτώσεις!

 Στη vidaXL, εκτιμούμε τις ελκυστικές τιμές γιατί ξέρουμε πως σας αρέσει να αγοράζετε τα αγαπημένα σας προϊόντα με μια καλή έκπτωση! Γι' αυτόν τον λόγο σας προσφέρουμε τακτικά την ευκαιρία να αγοράζετε διάφορα προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές. Έχετε τον νου σας για τους εκπτωτικούς κωδικούς της vidaXL, που θα βρείτε σε αυτήν τη σελίδα. Εκτός από μεγάλες εκπτώσεις, μπορείτε πάντα να υπολογίζετε στην 100% δωρεάν αποστολή, ανεξάρτητα από το αν αγοράζετε μια αιώρα για χάμστερ, ένα μεγάλο σετ επίπλων κήπου ή μερικές καρέκλες κουζίνας σκανδιναβικού στιλ.

 

Μη χάσετε ποτέ ξανά μια ειδική προσφορά ή έναν εκπτωτικό κωδικό!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας, ώστε να μην χάσετε ποτέ τις ειδικές προσφορές, αποκλειστικές εκπτώσεις ή εκπτωτικούς κωδικούς. Θα σας κρατούμε ενήμερους για τα τελευταία νέα και τις τάσεις, τις ειδικές προσφορές και τα νέα προϊόντα μας. Όταν εγγραφείτε, θα λάβετε ακόμη μια έκπτωση 5€ στην επόμενη παραγγελία σας.


Ειδικές προσφορές σε προϊόντα για μία ημέρα ή μια ολόκληρη εβδομάδα.

Όλα τα προϊόντα μας αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα βρείτε αρκετές ελκυστικές καθημερινές προσφορές που μπορεί να κυμαίνονται από έπιπλα εσωτερικού χώρου και εξωτερικού χώρου, μέχρι ποδήλατα γυμναστικής και εργαλεία. Για να επωφεληθείτε από τις καθημερινές προσφορές μας, είναι σημαντικό να δράσετε γρήγορα, αφού διαρκούν μόνο 24 ώρες. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από τις εβδομαδιαίες προσφορές μας, καθότι ισχύουν για μια ολόκληρη εβδομάδα. Εδώ, θα βρείτε επίσης πολλά σπουδαία προϊόντα σε ακόμη καλύτερες τιμές.

 

Επομένως, αποθηκεύστε αυτή τη σελίδα στους σελιδοδείκτες σας, εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας και δεν θα χάσετε ποτέ ξανά μια ειδική προσφορά ή έναν εκπτωτικό κωδικό της vidaXL!

Μη χάσετε τις προσφορές μας
€5,- έκπτωση*
checkmark

Αποκλειστικές Προσφορές Μόνο για Συνδρομητές

checkmark

Μια γεύση από τα προϊόντα μας

checkmark

Ενημερώσεις για όλα τα εκπτωτικά κουπόνια μας

checkmark

Έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις

€5,- έκπτωση*
smiley_joy
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο
*Η ελάχιστη αξία παραγγελίας είναι €100,- . Η έκπτωση ισχύει μόνο για προϊόντα μάρκας vidaXL. Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας.
Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.
close