Αποσύνδεση
Είστε τώρα αποσυνδεδεμένος.
Συνέχεια
Τώρα θα αρχίσετε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία!
assortment_usp
Παρακαλούμε παρακολουθείτε τα εισερχόμενά σας, θα λάβετε ένα email με τον κωδικό κουπονιού σας εντός λίγων ωρών.
*Η ελάχιστη αξία παραγγελίας είναι €100,- . Η έκπτωση ισχύει μόνο για προϊόντα μάρκας vidaXL. Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας.
Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.
close
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ενημερωτικό μας δελτίο

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στο email που μόλις σας στείλαμε. Ευχαριστούμε!

Για να λάβετε τον κωδικό του κουπονιού σας, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο email που μόλις σας στείλαμε.

Κλείσιμο
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ

Εγγύηση

Η νόμιμη βασική εγγύηση ισχύει για όλα τα προϊόντα της vidaXL.

Αναφέρει ότι δικαιούστε ένα αξιόπιστο προϊόν που ανταποκρίνεται στην περιγραφή.

Ένα προϊόν θεωρείται ελαττωματικό όταν δεν είναι πλήρες,  παρουσιάζει βλάβη ή έχει υποστεί ζημιά, ή αν δεν λειτουργεί σωστά ή δεν μπορεί να τεθεί σε χρήση όπως αυτή περιγράφετε από τον πωλητή.

Αυτό σημαίνει ότι ως αγοραστής έχετε την υποχρέωση να ελέγξετε αν το προϊόν είναι κατάλληλο για την χρήση που το προορίζετε εσείς, θέτοντας το ανάλογο ερώτημα στον πωλητή.

Όταν λαμβάνετε ένα ελαττωματικό προϊόν, δικαιούστε δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση αυτού. Ο πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει αν θα προσφέρει δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος. Ο πωλητής έχει το δικαίωμα να προσφέρει απλά την επισκευή του προϊόντος.

Εάν πρόβλημα που εμπίπτει στην εγγύηση παρουσιαστεί κατά την διάρκεια φυσιολογικής χρήσης του προϊόντος εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, η vidaXL θα σας προσφέρει λύση.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι ζημιές που προκλήθηκαν από διάφορες καιρικές συνθήκες, δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Επομένως δεν υπάρχει ζήτημα ζημιάς ή μη σωστής λειτουργίας. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρία για την επίλυση ανάλογων θεμάτων.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα μας εξυπηρέτησης πελατών και αν το πρόβλημα εμπίπτει στο πλαίσιο της νομικής εγγύησης, η vidaXL θα επιληφθεί του θέματος και θα πράξει τα δέοντα προσφέροντας την πιο κατάλληλη λύση. Η λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι η αποστολή ανταλλακτικών μερών για την αντικατάσταση των ελαττωματικών, μερική επιστροφή χρημάτων ή ένα εντελώς καινούριο προϊόν.

Λήγει σε:
Τρέχουσα προσφορά:
Μη χάσετε τις προσφορές μας
€5,- έκπτωση*
checkmark

Αποκλειστικές Προσφορές Μόνο για Συνδρομητές

checkmark

Μια γεύση από τα προϊόντα μας

checkmark

Ενημερώσεις για όλα τα εκπτωτικά κουπόνια μας

checkmark

Έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις

€5,- έκπτωση*
smiley_joy
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο
*Η ελάχιστη αξία παραγγελίας είναι €100,- . Η έκπτωση ισχύει μόνο για προϊόντα μάρκας vidaXL. Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας.
Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.
close