Αποσύνδεση
Είστε τώρα αποσυνδεδεμένος.
Συνέχεια
Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας, θα λάβετε τον αποκλειστικό σας κωδικό κουπονιού σύντομα!
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ενημερωτικό μας δελτίο

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στο email που μόλις σας στείλαμε. Ευχαριστούμε!

Για να λάβετε τον κωδικό του κουπονιού σας, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο email που μόλις σας στείλαμε.

Κλείσιμο
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ

Εγγύηση

Η νόμιμη βασική εγγύηση ισχύει για όλα τα προϊόντα της vidaXL.

Αναφέρει ότι δικαιούστε ένα αξιόπιστο προϊόν που ανταποκρίνεται στην περιγραφή.

Ένα προϊόν θεωρείται ελαττωματικό όταν δεν είναι πλήρες,  παρουσιάζει βλάβη ή έχει υποστεί ζημιά, ή αν δεν λειτουργεί σωστά ή δεν μπορεί να τεθεί σε χρήση όπως αυτή περιγράφετε από τον πωλητή.

Αυτό σημαίνει ότι ως αγοραστής έχετε την υποχρέωση να ελέγξετε αν το προϊόν είναι κατάλληλο για την χρήση που το προορίζετε εσείς, θέτοντας το ανάλογο ερώτημα στον πωλητή.

Όταν λαμβάνετε ένα ελαττωματικό προϊόν, δικαιούστε δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση αυτού. Ο πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει αν θα προσφέρει δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος. Ο πωλητής έχει το δικαίωμα να προσφέρει απλά την επισκευή του προϊόντος.

Εάν πρόβλημα που εμπίπτει στην εγγύηση παρουσιαστεί κατά την διάρκεια φυσιολογικής χρήσης του προϊόντος εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, η vidaXL θα σας προσφέρει λύση.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι ζημιές που προκλήθηκαν από διάφορες καιρικές συνθήκες, δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Επομένως δεν υπάρχει ζήτημα ζημιάς ή μη σωστής λειτουργίας. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική σας εταιρία για την επίλυση ανάλογων θεμάτων.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα μας εξυπηρέτησης πελατών και αν το πρόβλημα εμπίπτει στο πλαίσιο της νομικής εγγύησης, η vidaXL θα επιληφθεί του θέματος και θα πράξει τα δέοντα προσφέροντας την πιο κατάλληλη λύση. Η λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι η αποστολή ανταλλακτικών μερών για την αντικατάσταση των ελαττωματικών, μερική επιστροφή χρημάτων ή ένα εντελώς καινούριο προϊόν.

ΕΓΓΡΑΦΉ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΜΑΣ ΔΕΛΤΊΟ
checkmark

Αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη μας

checkmark

Προϊόντα σε προσφορά

checkmark

Νέες αφίξεις και τάσεις

checkmark

Λάβετε έκπτωση 5€**

Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας
*Η εγγραφή σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή
**με αγορές σε προϊόντα vidaXL αξίας 100€