Αποσύνδεση
Είστε τώρα αποσυνδεδεμένος.
Συνέχεια
Τώρα θα αρχίσετε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία!
assortment_usp
Παρακαλούμε παρακολουθείτε τα εισερχόμενά σας, θα λάβετε ένα email με τον κωδικό κουπονιού σας εντός λίγων ωρών.
*Η ελάχιστη αξία παραγγελίας είναι €100,- . Η έκπτωση ισχύει μόνο για προϊόντα μάρκας vidaXL. Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.
close
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ενημερωτικό μας δελτίο

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στο email που μόλις σας στείλαμε. Ευχαριστούμε!

Για να λάβετε τον κωδικό του κουπονιού σας, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο email που μόλις σας στείλαμε.

Κλείσιμο
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ

Πολιτική Επιστροφών

Στην vidaXL.gr σας προσφέρουμε μία περίοδο επιστροφής 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να δείτε το αντικείμενο και να το δοκιμάσετε όπως θα κάνατε σε ένα κατάστημα. Την στιγμή που θα χρησιμοποιήσετε το αντικείμενο, η περίοδος αυτή λήγει.

Σας συμβουλεύουμε θερμά να ελέγξετε τα περιεχόμενα της συσκευασίας αμέσως μετά την παραλαβή.  Αν έχει υποστεί ζημιά ή είναι ελλιπή ενημερώστε μας επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας. Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το προϊόν, υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής του. Μπορείτε να επιστρέψετε το αντικείμενο αν:

  1. Το αντικείμενο είναι πλήρες
  2. Αν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία.

Πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας εντός 30 ημερών για να μας ενημερώσετε αν θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας (ή μέρος αυτής). Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβουμε το αντικείμενο που επιστρέψατε.

Μπορείτε εύκολα να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε την παραγγελία σας απευθείας, μέσω του λογαριασμού σας στη vidaXL. Μεταβείτε στο "Οι παραγγελίες μου" και κάντε κλικ στο "Επιστροφή". Εάν θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα, παρακαλούμε ενημερώστε μας εντός 30 ημερών από την παράδοση.

Μετά την ενημέρωση θα σας στείλουμε πληροφορίες για την επιστροφή. Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για την παραλαβή του προϊόντος. Σας συνιστούμε να μην στείλετε το προϊόν με δική σας πρωτοβουλία αφού σας προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία επιστροφής.

Θα επιστρέψουμε πλήρως την πληρωμή που πραγματοποιήσατε εντός 14 ημερών από την παραλαβή του επιστραφέντος προϊόντος. Παρακαλούμε λάβετε υπ’όψιν ότι, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν, η επιστροφή χρημάτων θα εκδοθεί στον ίδιο λογαριασμό και με την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση της παραγγελίας.

Ανακλήσεις προϊόντων


Επισύναψη(εις)

Όροι και Προϋποθέσεις
Πολιτική Επιστροφών
Υπόδειγμα φόρμας απόσυρσης (EU)

Λήγει σε:
Τρέχουσα προσφορά:
Μη χάσετε τις προσφορές μας
€5,- έκπτωση*
checkmark

Αποκλειστικές Προσφορές Μόνο για Συνδρομητές

checkmark

Μια γεύση από τα προϊόντα μας

checkmark

Ενημερώσεις για όλα τα εκπτωτικά κουπόνια μας

checkmark

Έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις

€5,- έκπτωση*
smiley_joy
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο
*Η ελάχιστη αξία παραγγελίας είναι €100,- . Η έκπτωση ισχύει μόνο για προϊόντα μάρκας vidaXL. Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.
close