Αποσύνδεση
Είστε τώρα αποσυνδεδεμένος.
Συνέχεια
Τώρα θα αρχίσετε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία!
assortment_usp
Παρακαλούμε παρακολουθείτε τα εισερχόμενά σας, θα λάβετε ένα email με τον κωδικό κουπονιού σας εντός λίγων ωρών.
*Η ελάχιστη αξία παραγγελίας είναι €100,- . Η έκπτωση ισχύει μόνο για προϊόντα μάρκας vidaXL. Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.
close
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ενημερωτικό μας δελτίο

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στο email που μόλις σας στείλαμε. Ευχαριστούμε!

Για να λάβετε τον κωδικό του κουπονιού σας, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο email που μόλις σας στείλαμε.

Κλείσιμο
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ

Τρόποι Πληρωμής

Στην vidaXL προσφέρουμε διάφορους τρόπους πληρωμής:

• Με πιστωτικές κάρτες
• Με τραπεζική μεταφορά
• Paypal

Όλες οι πληρωμές επεξεργάζονται από την Adyen.

Τι είναι η Adyen;

Η Adyen είναι μία εταιρία παροχής πληρωμών (Payment Service Provider). Αυτό σημαίνει ότι επεξεργάζεται τις πληρωμές για λογαριασμό τρίτων, όπως για εταιρίες παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών. Όταν αγοράζετε κάτι από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η Adyen επεξεργάζεται την πληρωμή μεταξύ εσάς και του ηλεκτρονικού καταστήματος. Για αυτόν το λόγο μπορεί να δείτε την επωνυμία Adyen στην τραπεζική σας ενημέρωση και όχι το όνομα του καταστήματος από με το οποίο κάνατε την συναλλαγή.

Δεχόμαστε τις ακόλουθες κάρτες:

• Visa (Visa Electron και VbV)
• MasterCard (και MasterCard secure code)

Όταν πληρώνετε με πιστωτική κάρτα, οι λεπτομέρειες της κάρτας σας μπορούν να εισαχθούν με ασφάλεια. Σε συνεργασία με τον πάροχο της κάρτας σας, φροντίζουμε για την επεξεργασία της πληρωμής σας.

Συνιστούμε θερμά να μην χρησιμοποιείτε δωροκάρτες ή προπληρωμένες κάρτες εφόσον ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα σε περίπτωση που χρειαστεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.

Πιστοποίηση από Visa & MasterCard SecureCode
Για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας, μπορεί να σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε το 3-D Secure αν δεν σας έχει ζητηθεί μέχρι τώρα. Το 3-D Secure προσθέτει ακόμα ένα επίπεδο ασφαλείας στην πληρωμή σας. Όταν πληρώνετε για την παραγγελία σας, ενεργοποιείτε την ανακατεύθυνσή σας στην σελίδα της τράπεζας που σας παρέχει την κάρτα για να εξουσιοδοτηθεί η συναλλαγή. Εδώ χρησιμοποιείτε τον τρόπο εξουσιοδότησης που έχετε επιλέξει εσείς (ή τράπεζά σας) για να γίνει πιστοποίηση ότι είσαστε εσείς ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας.

Τραπεζική Μεταφορά (Bank Transfer)

Όταν επιλέγετε την τραπεζική μεταφορά ως τρόπο πληρωμής για την παραγγελία σας, μεταφέρετε το σύνολο του ποσού απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι μέσω διαδικτύου με online banking. Όταν επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, μεταφέρεστε στην επόμενη σελίδα όπου σας παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για να πραγματοποιήσετε με επιτυχία την πληρωμή της παραγγελίας σας.

Όταν επιλέγετε «διεθνή τραπεζική μεταφορά», θα λάβετε πληροφορίες για τραπεζικό λογαριασμό σε ευρώ. Το ποσό της παραγγελίας σας θα μετατραπεί πρώτα σε ευρώ. Η τράπεζά σας μπορεί να σας χρεώσει επιπλέον έξοδα για αυτόν τον τύπο συναλλαγής

Μπορεί να δείτε μόνο την μία ή και τις δύο μεθόδους πληρωμής, ανάλογα με τους λογαριασμούς που είναι διαθέσιμοι στην χώρα σας.

Παρακαλούμε να σημειώσετε:

• Αν ο αριθμός αναφοράς στο έμβασμα δεν ταιριάζει με τον αριθμό αναφορας PSP, το έμβασμα δεν μπορεί να αντιστοιχιστεί με την παραγγελία σας και τα χρήματα θα επιστραφούν αυτόματα στον λογαριασμό σας.
• Αν το ποσό του εμβάσματος δεν είναι το ίδιο με το ποσό της παρραγελίας σας, το έμβασμα δεν μπορεί να αντιστοιχιστεί με την παραγγελία σας και τα χρήματα θα επιστραφούν αυτόματα στον λογαριασμό σας.
• Λάβετε υπόψη σας ότι θα πρέπει να λάβουμε την πληρωμή σας εντός 10 ημερών, διαφορετικά η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα. Μπορεί να χρειαστούν εώς και 5 εργάσιμες ημέρες για να λάβουμε εμβάσματα.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό για να κάνετε τηνσ τραπεζική μεταφορά. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε ενδιάμεσες υπηρεσίες όπως:

• Άλλες τράπεζες στις οποίες δεν έχετε λογαριασμό
• Ταχυδρομεία
• Άλλα γραφεία πληρωμών

Σε περίπτωση που η συναλλαγή αποτύχει ή απορριφθεί, τα χρήματα θα επιστραφούν στον ανάλογο τραπεζικό λογαριασμό ή το ανάλογο ταχυδρομείο ή γραφείο πληρωμών, και όχι στον προσωπικό σας λογαριασμό.

Paypal

Το Paypal είναι ένα δημοφιλές ηλεκτρονικό πορτοφόλι, που αποθηκεύει και ασφαλίζει τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού. Στις ιστοσελίδες που υποστηρίζουν το Paypal, δεν θα πρέπει πλέον να δώσετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού. Όταν επιλέγετε PayPal κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης μίας αγοράς, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα τους, όπου μπορείτε να συνδεθείτε και να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα του Paypal.

Η Πολιτική Αποδεκτή Χρήσης του PayPal θέτει ορισμένους περιορισμούς σχετικούς με τα προϊόντα που μπορούν να αγοραστούν χρησιμοποιώντας τη μέθοδο πληρωμής τους. Ως συνέπεια, η υπηρεσία PayPal δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν αγοράσετε προϊόντα από εξωτερικούς πωλητές. Σε περίπτωση που δεν σας επιτραπεί να αγοράσετε ένα προϊόν χρησιμοποιώντας την υπηρεσία PayPal, παρακαλούμε επιλέξτε διαφορετική μέθοδο πληρωμής. Ζητάμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση.

 

Γιατί απορρίφθηκε η πληρωμή μου;

Απόρριψη πληρωμών μπορεί να οφείλεται σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

Πιστωτική Κάρτα:
- Το όνομα και η διεύθυνση του κατόχου της πιστωτικής κάρτας να μην ταιριάζουν με τα στοιχεία πληρωμής.
- Η κάρτα σας δεν είναι ενεργή για διεθνής πληρωμές (η εταιρία μας και η συναλλαγές γίνονται στην Ολλανδία).
- Έχετε συμπληρώσει το όριο της κάρτας σας για διαδικτυακές πληρωμές.
- Ο χρόνος στην σελίδα συναλλαγών έληξε.
- Αποχώρηση από την σελίδα πριν την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για την παραγγελία σας.

Τραπεζική Συναλλαγή:
- Ο χρόνος στην σελίδα συναλλαγών έληξε.
- Αποχώρηση από την σελίδα πριν την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για την παραγγελία σας.
- Ο τραπεζικός σας λογαριασμός δεν διαθέτει επαρκή κεφάλαια

Λήγει σε:
Τρέχουσα προσφορά:
Μη χάσετε τις προσφορές μας
€5,- έκπτωση*
checkmark

Αποκλειστικές Προσφορές Μόνο για Συνδρομητές

checkmark

Μια γεύση από τα προϊόντα μας

checkmark

Ενημερώσεις για όλα τα εκπτωτικά κουπόνια μας

checkmark

Έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις

€5,- έκπτωση*
smiley_joy
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο
*Η ελάχιστη αξία παραγγελίας είναι €100,- . Η έκπτωση ισχύει μόνο για προϊόντα μάρκας vidaXL. Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.
close