Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Καθρέφτες

Εμφάνιση: 1-48 από 256

Κοιταχτείτε σε έναν από τους κομψούς μας καθρέφτες

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου... Ποια είναι η πιο όμορφη; Είστε ο τύπος ανθρώπου που κοιτάζεται στον καθρέφτη σε κάθε ευκαιρία ή τον χρησιμοποιείτε μόνο όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας; Όποιος και να είναι ο λόγος που χρησιμοποιείτε έναν καθρέφτη, σίγουρα είναι απαραίτητος σε κάθε σπιτικό! Ο καθρέφτης δεν είναι απλώς ένα μέσο για να βλέπετε την εμφάνισή σας, αλλά μπορεί επίσης να κάνει έναν χώρο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερος. Στη vidaXL, θα βρείτε μια θαυμάσια γκάμα από καθρέφτες δαπέδου, κοσμηματοθήκες με καθρέφτη, αλλά και μια συλλογή από μικρότερους καθρέφτες μακιγιάζ.

Μικροί και μεγάλοι διακοσμητικοί καθρέφτες

Αυτήν την εποχή, οι καθρέφτες διατίθενται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Ένας μεγάλος ολόσωμος καθρέφτης θα σας επιτρέπει να έχετε πλήρη εικόνα του εαυτού σας. Επιπρόσθετα, ένας μεγάλος καθρέφτης θα κάνει ένα μικρό δωμάτιο να φαίνεται πολύ πιο ευρύχωρο. Αυτό ισχύει και για τους καθρέφτες τοίχου. Εάν σκεφτείτε έξυπνα και τοποθετήσετε τους καθρέφτες σας σωστά, μπορείτε να κάνετε έναν χώρο να φαίνεται πολύ φωτεινότερος και να δημιουργήσετε εύκολα μια ανανεωμένη και όμορφη ατμόσφαιρα! Στη vidaXL, δεν διαθέτουμε μόνο μεγάλους εκλεπτυσμένους καθρέφτες για το καθιστικό ή το χολ σας, αλλά προσφέρουμε επίσης μια υπέροχη ποικιλία σε μικρότερα μεγέθη που θα αποτελέσει μια ιδανική προσθήκη για να τοποθετήσετε στο κομοδίνο σας ή σε ένα βοηθητικό τραπέζι!

Καθρέφτες με φωτισμό

Ο καλός φωτισμός είναι ιδιαίτερα απαραίτητος όσον αφορά στους καθρέφτες. Ο καθρέφτης μπάνιου συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται συχνά και πρέπει να είναι καλά φωτισμένος. Στη vidaXL, θα βρείτε διάφορους καθρέφτες υπνοδωματίου με φως καθώς και όμορφες κοσμηματοθήκες με φωτισμό LED και καθρέφτη στο πορτάκι... τι άλλο να ζητήσει κανείς; Όταν η κοσμηματοθήκη είναι ανοιχτή, τα κοσμήματά σας θα είναι επαρκώς φωτισμένα και ορατά χάρις στο ενσωματωμένο φωτισμό LED. Όταν το πορτάκι είναι κλειστό, θα μπορείτε να δείτε πόσο όμορφοι φαίνεστε στον υπέροχο καθρέφτη που περικλείεται από μια κομψή ξύλινη κορνίζα!

Δείτε περισσότερα