Ζήστε καλύτερα για λιγότερα!

Είμαστε ένας παγκόσμιος online λιανοπωλητής, πουλώντας όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι και τον κήπο σας. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είστε σε θέση να μετατρέψετε εύκολα ένα σπίτι σε ένα όμορφο, λειτουργικό σπίτι για κάθε στάδιο της ζωής σας.

#sharemevidaxl

Μπορείτε επίσης και εσείς να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας και να μοιραστείτε τα δικά σας σχέδια εμπνευσμένα από τη vidaXL.

 

Ποιοι είμαστε σε αριθμούς

0+

τοπικά ηλεκτρονικά καταστήματα

0+

διασκεδαστικοί εργαζόμενοι

0+

προϊόντα της μάρκας μας

Το όραμά μας

Για να γίνεται η καθημερινότητα
πιο προσιτή.

Υποσχόμαστε να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για...

 

Να προσφέρουμε προσιτά και μοντέρνα προϊόντα.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα περιλαμβάνει πάντα μια μεγάλη ποικιλία ειδών για να διαλέξετε. Προσφέρουμε μοντέρνα, βιώσιμα, πρακτικά και χειροποίητα είδη σε προσιτές τιμές.

Να είμαστε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα: τα πάντα για τον χώρο σας.

Να βρίσκετε αυτό που χρειάζεστε για κάθε στιγμή της ζωής σας, από έπιπλα έως υλικά, είδη χόμπι μέχρι είδη διακόσμησης και βρεφικά είδη έως είδη πάρτι.

Να είμαστε ταχύτεροι από τα φυσικά καταστήματα επίπλων.

Να απολαμβάνετε γρήγορες αποστολές για όλα τα αντικείμενα, μεγάλα και μικρά. Με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία μέσω γρήγορης αυτοεξυπηρέτησης με τον Λογαριασμό μου.

Το χρονολόγιό μας

Από 2 έως 2000 άτομα και από 1 χώρα σε πάνω από 30! Μάθετε περισσότερα για το ταξίδι μας παρακάτω.

 

2006 - Η αρχή!

Δύο νέοι Ολλανδοί επιχειρηματίες αποφάσισαν να ξεκινήσουν την online πώληση προϊόντων σε διαφορετικές πλατφόρμες.

2008 - Πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα

Η επιχείρηση πήγαινε καλά, οπότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τη δική μας πλατφόρμα για πωλήσεις. Εκείνο το έτος, το πρώτο ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτούργησε στην Ολλανδία.

2012 - Πρώτο κέντρο διανομής

Αρκετά χρόνια αργότερα, νέα γραφεία άνοιξαν στην Ολλανδία μαζί με το πρώτο μας κέντρο διανομής.

2013 - Λειτουργεί στην Αυστραλία

Μερικές φορές, οι μεγαλύτερες νέες ευκαιρίες είναι στην άλλη πλευρά του κόσμου! Ανοίξαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στην Αυστραλία.

2013 - Νέα μάρκα, νέα σειρά προϊόντων

Το να σκορπάμε χαρά στα σπίτια ήταν η μεγαλύτερη έμπνευσή μας. Το 2013 ξεκινήσαμε να παράγουμε τα προϊόντα της μάρκας μας και ανακοινώσαμε τη μάρκα vidaXL. Το όνομά μας προέρχεται από τις λέξεις «vida» για τη «ζωή» και «XL» για να ζούμε τη ζωή στο έπακρο.

2015 - Ηλεκτρονικά καταστήματα σε 30 χώρες!

Το 2015, φτάσαμε σε ένα μεγάλο ορόσημο. Είχαμε πάει από μια επιχείρηση δύο ατόμων σε μια παγκόσμια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου που πραγματοποιούσε πωλήσεις σε 30 χώρες. Όλα χάρις στους πελάτες μας!

2016 - Λειτουργεί στις Η.Π.Α

Η πώληση στις ΗΠΑ ήταν ένα φυσιολογικό βήμα προς τα εμπρός στην περιπέτειά μας, μετά την εξάπλωση των υπηρεσιών μας σε τόσες πολλές χώρες. Το 2016, ανοίξαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στις ΗΠΑ.

2017 - dropshippingXL

Εισαγάγαμε το πρόγραμμα dropshippingXL για να βοηθήσουμε τους άλλους που θέλουν να λειτουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Τα μέλη μπορούν εύκολα να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους ενώ φροντίζουμε για την εφοδιαστική αλυσίδα. Μάθετε περισσότερα εδώ!

2019 - Δικό μας εργοστάσιο

Μέχρι φέτος, είχαμε στραφεί σε άλλες επιχειρήσεις για παραγωγή, αλλά θέλαμε εμείς να φτιάχνουμε τα προϊόντα μας εδώ και λίγο καιρό. Τελικά, το 2019, αρχίσαμε να κατασκευάζουμε τα δικά μας είδη στο εργοστάσιό μας.

2020 - Χορηγοί ποδοσφαιρικής ομάδας

Η Ολλανδία είναι, χωρίς αμφιβολία, μια χώρα που αγαπά το ποδόσφαιρο. Όντας μια ολλανδική εταιρεία, νομίζαμε ότι θα ήταν σωστό να γίνουμε χορηγοί της VVV-Venlo, μιας τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδ

2021 - Κέντρο διανομής

Οι επιχειρήσεις μας χρειάστηκαν αναβάθμιση για να συμβαδίζουν με την ανάπτυξή μας. Ανοίξαμε ένα κέντρο διανομής στην Πολωνία όπου μπορούν να διέρχονται τα είδη μας.

2022 - Νέες περιπέτειες!

Το 2022 ήταν μια μεγάλη χρονιά για μας. Το προσωπικό μας συναντήθηκε και πάλι στα γραφεία μας και γιορτάσαμε την έναρξη νέων καταστημάτων στην Ιαπωνία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

2023 - Άνοιγμα γραφείου στην Ινδία

Το 2023, καλωσορίσαμε νέο προσωπικό στο νέο μας γραφείο στο Χιντεραμπάντ της Ινδίας!

Συχνές Ερωτήσεις

 • ? Από πού είναι η vidaXL;

  Η vidaXL είναι ένας διεθνής λιανοπωλητής που προέρχεται από την Ολλανδία. Πουλάμε σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 • ? Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τη vidaXL?

  Μπορείτε να ανακαλύψετε όλους τους τρόπους επικοινωνίας στη σελίδα του Κέντρου βοήθειάς μας.

 • ? Πού μπορώ να βρω τη vidaXL?

  Μπορείτε να μας βρείτε online σε 30+ χώρες. Είμαστε μια επιχείρηση που λειτουργεί αμιγώς μέσω διαδικτύου.

 • ? Σε ποιον ανήκει η vidaXL?

  Οι ιδρυτές της vidaXL είναι οι Gerjan den Hartog και Wouter Bakker. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ταξίδι τους στο χρονοδιάγραμμά μας παρακάτω!

 • ? Ποια είναι τα στοιχεία της εταιρείας σας?

  Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία της εταιρείας μας στη σελίδα του Κέντρου Βοήθειάς μας.