Ζήστε καλύτερα για λιγότερα!

Είμαστε ένας παγκόσμιος online λιανοπωλητής με έδρα την Ολλανδία, πουλώντας όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι και τον κήπο σας. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είστε σε θέση να μετατρέψετε εύκολα ένα σπίτι σε ένα όμορφο, λειτουργικό σπίτι για κάθε στάδιο της ζωής σας.

#sharemevidaxl

Ποιοι είμαστε σε αριθμούς

0+

τοπικά ηλεκτρονικά καταστήματα

0+

διασκεδαστικοί εργαζόμενοι

0+

προϊόντα της μάρκας μας

Η αποστολή μας

Για να γίνεται η καθημερινότητα
πιο προσιτή.

Υποσχόμαστε να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για...


Να προσφέρουμε προσιτά και μοντέρνα προϊόντα.

Να περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πάντα μοντέρνα αντικείμενα, βιώσιμα, πρακτικά και χειροποίητα αντικείμενα για προσιτές τιμές.

Να είμαστε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα: τα πάντα για τον χώρο σας.

Να βρίσκετε αυτό που χρειάζεστε για κάθε στιγμή της ζωής σας, από έπιπλα έως υλικά, είδη χόμπι μέχρι είδη διακόσμησης και βρεφικά είδη έως είδη πάρτι.

Να είμαστε ταχύτεροι από τα φυσικά καταστήματα επίπλων.

Να απολαμβάνετε γρήγορες αποστολές για όλα τα αντικείμενα, μεγάλα και μικρά. Με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία μέσω γρήγορης αυτοεξυπηρέτησης με τον Λογαριασμό μου.

Το χρονολόγιό μας

Από 2 σε 3000 άτομα και από 1 χώρα έως πάνω από 30! Κάντε κλικ ή πιέστε τα βέλη παρακάτω για να μάθετε περισσότερα...


keyboard_arrow_down Η αρχή!

Δύο νέοι Ολλανδοί επιχειρηματίες αποφάσισαν να ξεκινήσουν την online πώληση προϊόντων σε διαφορετικές πλατφόρμες.

keyboard_arrow_downΠρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα

Η επιχείρηση πήγαινε καλά, οπότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τη δική μας πλατφόρμα για πωλήσεις. Εκείνο το έτος, το πρώτο ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτούργησε στην Ολλανδία.

keyboard_arrow_downΠρώτο κέντρο διανομής

Αρκετά χρόνια αργότερα, νέα γραφεία άνοιξαν στην Ολλανδία μαζί με το πρώτο μας κέντρο διανομής.

keyboard_arrow_down Λειτουργία στην Αυστραλία

Μερικές φορές, οι μεγαλύτερες νέες ευκαιρίες είναι στην άλλη πλευρά του κόσμου! Ανοίξαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στην Αυστραλία.

keyboard_arrow_downΝέα μάρκα, νέα γραμμή παραγωγής προϊόντων

Το 2013, αρχίσαμε να παράγουμε τα δικά μας επώνυμα προϊόντα και ανακοινώθηκε η μάρκα vidaXL. Έτσι σχηματίστηκε η vidaXL: «vida» για τη «ζωή» και «XL» για το να ζούμε τη ζωή στο έπακρο.

keyboard_arrow_down Ηλεκτρονικά καταστήματα σε 30 χώρες

Το 2015, φτάσαμε σε ένα μεγάλο ορόσημο. Είχαμε πάει από μια επιχείρηση δύο ατόμων σε μια παγκόσμια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου που πραγματοποιούσε πωλήσεις σε 30 χώρες. Όλα χάρις στους πελάτες μας!

keyboard_arrow_down Λειτουργία στις ΗΠΑ

Η πώληση στις ΗΠΑ ήταν ένα φυσιολογικό βήμα προς τα εμπρός στην περιπέτειά μας, μετά την εξάπλωση των υπηρεσιών μας σε τόσες πολλές χώρες. Το 2016, ανοίξαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στις ΗΠΑ.

keyboard_arrow_downdropshippingXL

Εισαγάγαμε το πρόγραμμα dropshippingXL για να βοηθήσουμε τους άλλους που θέλουν να λειτουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Τα μέλη μπορούν εύκολα να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους ενώ φροντίζουμε για την εφοδιαστική αλυσίδα. Μάθετε περισσότερα εδώ!

keyboard_arrow_down Νέα έδρα

Δημιουργήσαμε την έδρα στο Venlo (Ολλανδία), όπου θα μπορούσαμε να είμαστε μέρος του πολυσύχναστου κέντρου διανομής.

keyboard_arrow_down Δικό μας εργοστάσιο

Μέχρι φέτος, είχαμε στραφεί σε άλλες επιχειρήσεις για παραγωγή, αλλά θέλαμε εμείς να φτιάχνουμε τα προϊόντα μας εδώ και λίγο καιρό. Τελικά, το 2019, αρχίσαμε να κατασκευάζουμε τα δικά μας είδη στο εργοστάσιό μας.

keyboard_arrow_down Χορηγοί μιας ποδοσφαιρικής ομάδας

Η Ολλανδία είναι, χωρίς αμφιβολία, μια χώρα που αγαπά το ποδόσφαιρο. Όντας μια ολλανδική εταιρεία, νομίζαμε ότι θα ήταν σωστό να γίνουμε χορηγοί της VVV-Venlo, μιας τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

keyboard_arrow_down Κέντρο διανομής

Οι επιχειρήσεις μας χρειάστηκαν αναβάθμιση για να συμβαδίζουν με την ανάπτυξή μας. Ανοίξαμε ένα κέντρο διανομής στην Πολωνία όπου μπορούν να διέρχονται τα είδη μας.

keyboard_arrow_downΝέες περιπέτειες!

Το 2022 ήταν μια μεγάλη χρονιά για μας. Το προσωπικό μας συναντήθηκε και πάλι στα γραφεία μας και γιορτάσαμε την έναρξη νέων καταστημάτων στην Ιαπωνία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.