Εκπτωτικοί κωδικοί από τη vidaXL

Εξοικονομήστε χρήματα με τους εκπτωτικούς κωδικούς της vidaXL που μπορείτε να βρείτε σε αυτήν τη σελίδα.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να ελέγχετε τις καθημερινές και εβδομαδιαίες προσφορές μας για περισσότερες ευκαιρίες.

Καλές αγορές!

 

Super προσφορές Black Friday >

 με τον κωδικό: BF10GR

 

*Βιαστείτε και αποκτήστε έκπτωση έως  10% στα έπιπλα με τις υψηλότερες πωλήσεις της vidaXL! Η προσφορά ισχύει μόνο για τα επιλεγμένα προϊόντα που εμφανίζονται στη σελίδα προωθητικής ενέργειας.

Δε συνδυάζεται με άλλους κωδικούς κουπονιών.

Ισχύει από:   2021-11-26

Ισχύει μέχρι:   2021-11-29

 

Εκπτωτικοί κωδικοί και ειδικές προσφορές της vidaXL

Στη vidaXL, εκτιμούμε πολύ τις καλές τιμές. Ρίχνετε μια ματιά στους εκπτωτικούς κωδικούς από τη vidaXL που θα βρείτε σε αυτήν τη σελίδα, που κάνουν τις ήδη χαμηλές τιμές μας ακόμα πιο ελκυστικές. Οι εκπτωτικοί κωδικοί μας ενημερώνονται τακτικά. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να αγοράσετε όλα τα διαφορετικά είδη προϊόντων στις χαμηλότερες τιμές, όπως έπιπλα, τέντες εκδηλώσεων, φράχτες ή αθλητικά είδη. Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά σε αυτήν τη σελίδα κατά τη διάρκεια του Black Friday, καθώς εδώ θα βρείτε όλους τους σωστούς εκπτωτικούς κωδικούς!

Η αποστολή είναι πάντα δωρεάν από τη vidaXL – ανεξάρτητα από το αν αγοράζετε ένα μικρό διακοσμητικό σπιτιού, ένα μεγάλο σετ επίπλων κήπου ή ένα ποδήλατο γυμναστικής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν εκπτωτικό κωδικό της vidaXL;

Η χρήση εκπτωτικού κωδικού από τη vidaXL είναι πολύ εύκολη. Απλώς προσθέστε τον κωδικό στο πεδίο κωδικού κουπονιού στο καλάθι αγορών σας και η έκπτωση στο συνολικό ποσό θα υπολογιστεί αυτόματα. Σιγουρευτείτε ότι διαβάσατε τους όρους και τις προϋποθέσεις του κωδικού, ώστε να είστε σίγουροι ότι μπορεί να εφαρμοστεί στην παραγγελία σας!

Αποκτήστε έκπτωση 5€ κατά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας

Ως δώρο καλωσορίσματος κατά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό μας δελτίο, θα αποκτήσετε έκπτωση 5€ στην παραγγελία σας. Κατά την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο, θα μαθαίνετε πρώτοι τους νέους εκπτωτικούς κωδικούς, τις προσφορές και τα νέα προϊόντα της vidaXL. Θα σας ενημερώνουμε τακτικά με τα πιο πρόσφατα νέα και τάσεις, τις ειδικές προσφορές και τα νέα προϊόντα που προστίθενται στη συλλογή μας.

Προσφορές ημέρας και εβδομάδας της vidaXL

Όλα τα προϊόντα μας αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ημερήσιες προσφορές μας περιέχουν ευρεία γκάμα προϊόντων, από έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου έως αθλητικά είδη, παιχνίδια και εργαλεία. Όσον αφορά στις προσφορές ημέρας, είναι σημαντικό να μην αργείτε επειδή διαρκούν μόνο 24 ώρες. Τέλος, θα ανακαλύψετε επίσης προσφορές εβδομάδας στη vidaXL. Αυτές, όπως προδίδει το όνομά τους, ισχύουν για μια ολόκληρη εβδομάδα. Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες προσφορές, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα ειδικών προσφορών μας.