Τάσεις τώρα

Ενώ τα στιλ είναι διαχρονικά, οι τάσεις είναι δημοφιλείς

Μάθετε τι είναι μοντέρνο στον κόσμο της διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Μοντέρνα έπιπλα, χρώματα, σχήματα και πολλά άλλα.

Λευκό και Φως

Λευκά και ανοιχτόχρωμα έπιπλα, ιδέες διακόσμησης και εκπληκτικές συμβουλές για την ενσωμάτωση αυτής της τάσης στη διακόσμησή σας.

Ανακαλύψτε περισσότεραkeyboard_arrow_right

Αγοράστε λευκά και φωτεινά προϊόνταkeyboard_arrow_right

Βελούδο

Το Βελούδο είναι κομψό, ζεστό και πραγματικά τραβάει τα βλέμματα. Ανακαλύψτε τα πάντα για την τάση του βελούδου και πώς να τη φέρετε στο σπίτι σας.

Ανακαλύψτε περισσότεραkeyboard_arrow_right

Αγοράστε προϊόντα από βελούδοkeyboard_arrow_right

Χρυσές πινελιές

Φωτίστε το ντεκόρ σας με μερικές χρυσές λεπτομέρειες. Η τάση των χρυσών πινελιών σάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα trendy και μοντέρνο εσωτερικό.

Ανακαλύψτε περισσότεραkeyboard_arrow_right

Αγοράστε προϊόντα με χρυσές λεπτομέρειεςkeyboard_arrow_right

Επίσης σε τάση

Γνωρίστε τις πιο δημοφιλείς τάσεις διακόσμησης εσωτερικών χώρων του 2022

Οι τάσεις διακόσμησης εσωτερικών χώρων σάς βοηθούν να κατανοήσετε περισσότερα για τη διακόσμηση του σπιτιού. Ένας ισορροπημένος σχεδιασμός σπιτιού ακολουθεί ένα συγκεκριμένο στιλ. Εν τω μεταξύ, οι τάσεις αντιπροσωπεύουν το κερασάκι στη τούρτα. Οι τάσεις διακόσμησης εσωτερικών χώρων είναι τόσο ευέλικτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο λεπτομέρειες έμφασης για να τους πρσδώσετε δικά σας στοιχεία. Ανακαλύψτε τις συμβουλές και τα μυστικά μας, τις ιδέες μας για εσωτερικούς χώρους και άλλα που ταιριάζουν με τις τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης του 2022!

Αντλήστε έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης

Εάν χρειάζεστε λίγη καθοδήγηση για να διακοσμήσετε εκ νέου, ρίξτε μια ματιά στις τέσσερις κυρίαρχες τάσεις εσωτερικής διακόσμησης σπιτιού που δεν πρέπει να χάσετε. Δημιουργήστε ένα eclectic σαλόνι όπου θα αισθάνεστε δημιουργία και έμπνευση. Αναδείξτε τη ζεστασιά και την άνεση του υπνοδωματίου σας με την τάση του wicker και του ρατάν.

Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στην εσωτερική διακόσμηση σπιτιού. Ρίξτε μια ματιά στην τάση των χρυσών πινελιών, απαραίτητη για την τραπεζαρία σας. Η τάση βελούδου δεν συστάσεις. Οι τάσεις διακόσμησης εσωτερικών χώρων του 2022 σας περιμένουν να σας εμπνεύσουν ακόμα περισσότερο στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού για να ανανεώσετε τον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας. Αναφέρουμε τα πιο πρόσφατα υλικά, σχέδια επίπλων και διακοσμητικά που κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση του εξωτερικού σας χώρου. Θέλετε να δημιουργήσετε ένα μπαρ στον κήπο, αλλά δεν είστε σίγουροι για το τι είναι σε τάση αυτή τη στιγμή; Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα σχέδια επίπλων εξωτερικού χώρου και συμβουλές διακόσμησης. Το ρατάν είναι πραγματικά της μόδας, αλλά ποιες είναι οι καλύτερες ιδέες διακόσμησης από ρατάν; Επιτρέψτε μας να σας εμπνεύσουμε για να σχεδιάσετε έναν όμορφο εξωτερικό χώρο.

Έμπνευση για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας

Η γωνιά της έμπνευσής μας σάς παρέχει τις τέλειες οδηγίες για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή στιλ εσωτερικών χώρων και πώς μπορείτε να τα μετατρέψετε σε μοντέρνες ιδέες εσωτερικών χώρών. Εστιάζουμε σε στιλ και τάσεις διακόσμησης εσωτερικών χώρων, έπιπλα για κάθε δωμάτιο, υλικά εσωτερικής διακόσμησης και τάσεις χρωμάτων εσωτερικών χώρων. Βασιστείτε στη γωνιά έμπνευσης της vidaXL για να σας βοηθήσει με τη διακόσμηση του σπιτιού!