Η vidaXL έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο και σας προσφέρει την ευκαιρία να αυξήσετε τις πωλήσεις σας γρήγορα και απλά. Εγγραφείτε σήμερα στο πρόγραμμα συνεργατών μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας!

Θα σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε και να προσελκύσετε νέους πελάτες με τις καλύτερες προσφορές μας. Θα έχετε πρόσβαση στον κατάλογο των προϊόντων μας, σε κουπόνια και πληθώρα υλικού μάρκετινγκ. Ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Λογαριασμού σας θα βρίσκεται σε επαφή με εσάς και μαζί θα δημιουργείτε μοναδικές προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Ξεχωρίστε με το vidaXL Affiliate program!

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

"Συνεργαζόμαστε με τη vidaXL ως affiliate εδώ και σχεδόν τρία χρόνια και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους συνεργάτες μας. Η vidaXL είναι πάντα ανοιχτή σε νέες ιδέες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αξιοποιούμε πλήρως τη σχέση μας"

– Florine van de Werff, Vouchercloud

 

 
 

1. Εγγραφή:

 Εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών μας και η vidaXL θα εξετάσει την αίτησή σας τις προσεχείς εργάσιμες ημέρες.

 

2. Συμμετοχή σε προγράμματα χωρών:

Επιλεγμένα προγράμματα για χώρες στις οποίες θέλετε να κάνετε πωλήσεις.

 

3. Επιλέξτε τις προσφορές σας:

Επιλέξτε τις προσφορές σας και χρησιμοποιήστε το διαφημιστικό υλικό μας στον ιστότοπό σας.

 

4. Δημιουργείστε μετατροπές:

Εάν ένα κλικ από τον ιστότοπό σας οδηγεί σε πώληση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα λάβετε την προμήθειά σας, χρησιμοποιούμε το μοντέλο last click attribution.

 

5. Ανεβείτε επίπεδο!

Όσο περισσότερες μετατροπές παράγετε, τόσο υψηλότερο θα είναι το επίπεδο προμηθειών σας! Προσφέρουμε 3 διαφορετικά επίπεδα: χάλκινο, ασημένιο και χρυσό

 

6. Κερδίστε χρήματα:

Η προμήθειά σας θα καταβληθεί 1 φορά το μήνα, μόλις κερδίσετε 25€

 

Περιορισμοί:

Λάβετε υπόψη σας ότι ελέγχουμε αν ο ιστότοπός σας πληροί τα κριτήρια μας, καθώς έχουμε κάποιους περιορισμούς στο vidaXL Affiliate program. Για παράδειγμα, απαγορεύουμε τη χρήση λογισμικού click-stimulation. Επιπλέον, το ρατσιστικό, πορνογραφικό, βίαιο, απεχθές ή εγκληματικό περιεχόμενο δεν επιτρέπεται στο Πρόγραμμα Συνεργατών μας. Επισκεφθείτε τους Περιορισμούς για την πλήρη λίστα, για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας ανταποκρίνεται στα πρότυπα.

 
 

Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και προσελκύστε νέους πελάτες ή δημιουργήστε τις δικές σας προσφορές με τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Λογαριασμού σας. Επωφεληθείτε από τα δυναμικά μοντέλα προμήθειας και κερδίστε εύκολα χρήματα! Ξεχωρίστε με το vidaXL Affiliate program!