Εσωτερικοί χώροι

Θέλετε να αναδιαμορφώσετε μερικά δωμάτια στο σπίτι; Η vidaXL είναι το καλύτερο μέρος για να πάρετε ιδέες εσωτερικού χώρου!


@wonenbijchan

Σαλόνι


@vena_an

Τραπεζαρία


@lichthuisje

Κουζίνα


@ourludlowlife

Γραφείο στο σπίτι


@rhomeandstyle

Υπνοδωμάτιο


@haleys_cozy_home

Παιδικό δωμάτιο


@gelincik_2014

Μπάνιο


Δημοφιλή αντικείμενα εσωτερικού χώρου:
Εξωτερικοί χώροι

Οι εξωτερικοί χώροι επεκτείνουν το σπίτι σας πρακτικά και όμορφα.


@leclercqstyle

Κήπος


Δημοφιλή αντικείμενα εξωτερικού χώρου:
Πρόσφατα άρθρα με ιδέες έμπνευσης και ενημερωτικά άρθρα

Μερικές φορές πρέπει να ψάξετε για να βρείτε.Περισσότερη έμπνευση


 

Από το κατάστημά μας στο σπίτι σας – Εγγραφείτε στη Συλλογή #sharemevidaxl!

Εμπνευστείτε με τη vidaXL!

Θέλετε να σχεδιάσετε το σπίτι των ονείρων σας; Εκτός από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να διαλέξετε, θα χρειαστείτε επίσης λίγη έμπνευση για το σπίτι. Για να σας καθοδηγήσουμε στα πιο γνωστά στιλ και τις όμορφες τρέχουσες τάσεις, δημιουργήσαμε αυτόν τον απίστευτα χρήσιμο χώρο έμπνευσης. Σκεφτείτε το blog μας ως παράδειγμα. Κάθε ανάρτηση στο blog προσφέρει πολύτιμη έμπνευση διακόσμησης εσωτερικών χώρων, συμβουλές διακόσμησης και λύσεις επίπλωσης.

Επιπλέον, αναπτύξαμε μερικούς λεπτομερείς οδηγούς αγοράς για απαραίτητα προϊόντα που πρέπει να έχετε για να σας βοηθήσουμε όταν λαμβάνετε μια απόφαση αγοράς. Για περισσότερη έμπνευση για το σπίτι και τον κήπο και για να κάνετε την επίπλωση πιο εύκολη για εσάς, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να σχεδιάσετε ένα δωμάτιο τη φορά. Αυτό θα σας βοηθήσει να εστιάσετε μόνο στην απόφαση της διακόσμησης και των επίπλων για το συγκεκριμένο μέρος, για ένα σπίτι που είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις ανάγκες σας.


#sharemevidaXL: τα προϊόντα μας, η διακόσμησή σας

Η αλήθεια είναι ότι αντλούμε την έμπνευση του σπιτιού μας από τα πραγματικά σπίτια και τους ανθρώπους που ενσωματώνουν τις λύσεις επίπλωσης και τις συμβουλές διακόσμησής μας στον χώρο τους. Έτσι, οι καταναλωτές μας είναι οι πραγματικοί ήρωες που μας εμπνέουν. Τους εκτιμούμε που μοιράζονται τη διακόσμηση του σπιτιού τους μαζί μας και τη βλέπουμε ως μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης για το σπίτι και τον κήπο.

Ως αποτέλεσμα, δημιουργήσαμε ένα μέρος όπου όλα τα στιλ και οι τάσεις διακόσμησης σπιτιού του 2022 ενώνονται, έχοντας τους πελάτες μας στο επίκεντρο. Εμπνευστείτε από τις δημιουργίες των πελατών μας, επισκεπτόμενοι τη σελίδα #sharemevidaxl, αφιερωμένη αποκλειστικά στον εορτασμό τόσο υμών όσο και των δημιουργικών σας σχεδίων. Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία των προϊόντων μας, σχεδιασμένα σε πραγματικές συνθήκες σπιτιού. Θα είστε σε θέση να δείτε πώς μπορούν να ενσωματωθούν και στο ντεκόρ σας, δίνοντάς σας μια ευρεία κατανόηση για το πώς να σχεδιάσετε το ιδανικό σπίτι σας. Θα θέλατε να προβληθείτε; Ελέγξτε τους όρους εδώ!


Εγγραφείτε στα εμπνευσμένα ενημερωτικά δελτία

Γνωρίζατε ότι η καλύτερη έμπνευση διακόσμησης σπιτιού ξεκινά με ένα περιστασιακό email; Σας παρουσιάζουμε: τα εμπνευσμένα ενημερωτικά δελτία μας! Για να ξεκινήσετε, απλώς εγγραφείτε και θα σας στείλουμε τα εξαιρετικά χρήσιμα ενημερωτικά δελτία μας. Από την έμπνευση για το σπίτι και τον κήπο έως τις ιδέες διακόσμησης, μέχρι τις τεράστιες συλλογές κομψών αντικειμένων που πρέπει να έχει κάθε σπίτι, τα ενημερωτικά μας δελτία τα έχουν όλα.

Θα είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε για τις νέες αναρτήσεις blog, τις συναρπαστικές τάσεις και τις ενημερώσεις σχετικά με τα δημοφιλή στιλ διακόσμησης. Στην ουσία, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε ως έμπνευση για τις εργασίες διακόσμησης και επίπλωσης του σπιτιού και του κήπου σας. Εγγραφείτε στα εμπνευσμένα ενημερωτικά δελτία μας και γίνετε μέλος της κοινότητας της vidaXL!