Ονειρεμένοι εξωτερικοί χώροι με ρατάν άνεση

Καλώς ήρθατε στη Ρατάν υπαίθρια διαβίωση, εκεί όπου το στιλ συναντά την πρακτικότητα στο χαριτωμένο υπαίθριο καταφύγιό σας. Λατρεύουμε τα έπιπλα από ρατάν γιατί είναι εξαιρετικά ευέλικτα. Χρησιμοποιήστε το για να σχεδιάσετε ένα παραθαλάσσιο σκηνικό ή έναν μποέμ χώρο, για παράδειγμα. Η διαχρονική του γοητεία διασφαλίζει ότι ο εξωτερικός σας χώρος θα παραμένει μοντέρνος για τα επόμενα χρόνια. Ανακαλύψτε τα σετ τραπεζαρίας μας, τις πρακτικές λύσεις κήπου και τις κομψές ιδέες απόδρασης μπαλκονιού. Θα αναβαθμίσετε τον χώρο σας με τη συλλογή μας, ιδανική για κάθε στιλ και ανάγκη. Διαβάστε περισσότερα...

Κομψά γεύματα έξω

Οργανώστε τα καλύτερα γεύματα στο ύπαιθρο με όμορφα σετ επίπλων ρατάν. Ανακαλύψτε τα κομψά σετ τραπεζαρίας μας, ιδανικά για να δημιουργήσετε έναν ζεστό χώρο ώστε να μοιράζεστε αξέχαστες στιγμές κάτω από τον ανοιχτό ουρανό.

Ανακαλύψτε τα όλαkeyboard_arrow_right

Χαρίστε ρατάν κομψότητα στα υπαίθρια γεύματα

 

Πρακτικές ρατάν λύσεις εξωτερικού χώρου

Ζήστε την ευκολία των αρθρωτών ρατάν επίπλων για να σχεδιάσετε το τέλειο σκηνικό στην αυλή. Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου μας είναι κομψά και εύκολα συντηρούνται ή μετακινούνται ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας.

Ανακαλύψτε τα όλαkeyboard_arrow_right

Έπιπλα από ρατάν που συνδυάζουν λειτουργικότητα & στιλ

 

Σχεδιασμός κομψού ρατάν μπαλκονιού

Μικρός χώρος, μεγάλος υπέροχος σχεδιασμός εξωτερικού χώρου! Εξερευνήστε τη συλλογή επίπλων ρατάν μας για να βρείτε τα σωστά κομμάτια για το μπαλκόνι ή τον μικροσκοπικό κήπο σας.

Ανακαλύψτε τα όλαkeyboard_arrow_right

Προσθέστε στιλ & αποτελεσματικότητα σε μικρούς χώρους

 

 

Μοιραστείτε την ομορφιά της Ρατάν υπαίθριας διαβίωσης με τον κόσμο

 

Δείτε τη συλλογή μας #sharemevidaxl για μια έκρηξη έμπνευσης! Δείτε πώς οι άλλοι δημιουργούν τους χώρους τους με τη Ρατάν υπαίθρια διαβίωση και αφήστε τους πινελιές εξωτερικού χώρου να σας κατακλύσουν.