Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Περιγραφή

Αυτός ο φιλικός προς το περιβάλλον φράχτης από εμποτισμένο ξύλο, σας προσφέρει έναν εκπληκτικό τρόπο για να δημιουργήσετε μια κομψή περίφραξη για τον κήπο σας.

 

Αυτός ο ανθεκτικός φράχτης είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον εμποτισμένους πασσάλους φουντουκιάς σε καφέ χρώμα, οι οποίοι συνδέονται με γαλβανισμένο σύρμα και θα αντέξει σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ισχυρούς ανέμους. Το ξύλο φουντουκιάς διαθέτει μια ξεχωριστή γοητεία και θα δώσει έμφαση στον φυσικό χαρακτήρα κάθε κήπου. Το εμποτισμένο ξύλο φουντουκιάς είναι ικανό να αντέξει σε όλες τις καιρικές συνθήκες για περισσότερα από 10 χρόνια, έτσι ώστε να απολαμβάνετε τον φράχτη σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η όμορφη περίφραξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως, όπως για να περικλείει τον ιδιωτικό σας χώρο στον κήπο, μια λιμνούλα ή ένα παρτέρι, να διακοσμεί την αυλή σας, να προσθέτει μια φυσική αίσθηση στο αίθριό σας ως ένα όμορφο φόντο κλπ. Θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον εξωτερικό σας χώρο.

 

Αυτή η πολυλειτουργική περίφραξη διαθέτει ύψος 150 εκατοστών και συνολικό μήκος 2,5 μέτρων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα ή να συνδεθεί εύκολα με τους υπάρχοντες φράχτες ή τοίχους.

Προδιαγραφές

  • Υλικό: Ξύλο φουντουκιάς, καφέ εμποτισμένο (με αντίσταση στη μούχλα)
  • Διαστάσεις (ξετυλιγμένο προϊόν): 150 x 250 εκ. (Υ x Μ)
  • Απόσταση μεταξύ των πασσάλων: 7-9 εκ.
  • EAN: 8718475507062
  • SKU: 43143
  • Brand: vidaXL

vidaXL Φράχτης Κήπου 150 x 250 εκ. από Ξύλο Φουντουκιάς

Μάρκα : vidaXL
Πωλητής : vidaXL
Μέγεθος
104.99 €
Με ΦΠΑ
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ αποστολή, ΔΩΡΕΑΝ επιστροφές
Χρόνος παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες
Loading...