Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Τεχνητά Φυτά

Εμφάνιση: 1-48 από 155

Αν είστε πολύ απασχολημένος για πότισμα, επιλέξτε μερικά τεχνητά φυτά

Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγο πράσινο στο ντεκόρ σας, αλλά δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να ποτίζετε και να φροντίζετε τα φυτά στο σπίτι σας, τότε τα τεχνητά φυτά είναι μια εξαιρετική λύση. Τα φυτά μπορούν να προσδώσουν στον εσωτερικό χώρο σας μια ζωντανή και φρέσκια νέα εμφάνιση και πλέον μοιάζουν ακριβώς σαν τα αληθινά! Στη vidaXL, προσφέρουμε μια φανταστική ποικιλία από όμορφα, πολύχρωμα και ρεαλιστικά πλαστικά φυτά, τα οποία σίγουρα θα φωτίσουν οποιονδήποτε χώρο!

Αληθοφανή τεχνητά φυτά

Σας έχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές σχετικές με την αγορά ενός τεχνητού φυτού. Το πρώτο που πρέπει να σκεφτείτε είναι η εμφάνισή του. Ένα άδειο φυτό με λίγα φύλλα θα μοιάζει λιγότερο ρεαλιστικό σε σχέση με ένα γεμάτο. Όσον αφορά στα χρώματα, ένα πλαστικό φυτό με φύλλα σε διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου θα μπορούσε πραγματικά να μοιάζει με αληθινό. Συνιστάται επίσης να έχετε κατά νου τις χρωματικές παραλλαγές όταν σκέφτεστε τα φυτά με άνθη, αφού είναι πιθανόν να θέλετε τα χρώματα των λουλουδιών να ταιριάζουν με τον διάκοσμό σας. Τέλος, το υλικό είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο, καθώς παίζει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση του ψεύτικου φυτού.

Εξωτικά φοινικόδεντρα στο σπίτι σας

Μήπως όταν επιστρέφετε από τις καταπληκτικές καλοκαιρινές διακοπές σας κάθε χρόνο, σας λείπουν οι φοίνικες; Χαρίστε μια τροπική πινελιά στο σπίτι σας με έναν όμορφο τεχνητό φοίνικα από τη vidaXL. Αυτά τα δέντρα διαθέτουν γεμάτα, πλούσια φύλλα που τους προσδίδουν πολύ ρεαλιστική εμφάνιση και αίσθηση. Έχουν 80 εκατοστά ύψος, καθιστώντας τα έτσι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη σε οποιοδήποτε δωμάτιο!

Καθαρίζοντας τα τεχνητά φυτά

Φυσικά, δεν χρειάζεται να ποτίζετε ένα ψεύτικο φυτό, αλλά χρειάζονται ένα καθάρισμα που και που. Μπορείτε να σκουπίσετε εύκολα τη σκόνη με ένα στεγνό πανί και πριν το καταλάβετε, τα φύλλα θα έχουν και πάλι ένα λαμπερό πράσινο χρώμα και θα φαίνονται υπέροχα!

Δείτε περισσότερα