Προσφορές 24/7
Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

Ντουλάπια Κρασιών και Ποτών

Πολυτελή έπιπλα μπαρ

Είναι πιθανόν να έχετε μερικά υπέροχα μπουκάλια κρασί φυλαγμένα για ειδικές περιπτώσεις. Θα μπορούσατε απλώς να τα αποθηκεύσετε σε οποιοδήποτε ντουλάπι, αλλά γιατί να μην τα τοποθετήσετε σε μια από τις πολυτελείς κάβες ποτών μας που είναι διαθέσιμες σε ποικιλία μεγεθών και σχημάτων; Αν είστε λάτρης του κρασιού, μπορείτε να τοποθετήσετε τα καλύτερα κρασιά σας σε ένα κομψό έπιπλο με διάφορα τμήματα για τα μπουκάλια του κρασιού καθώς και με τμήματα για να κρεμάτε τα ποτήρια του κρασιού σας. Η vidaXL διαθέτει μερικά πολύ ιδιαίτερα έπιπλα μπαρ σε σχέδιο υδρογείου σφαίρας, που θα ταιριάξουν εξαιρετικά σε κάθε διακόσμηση.

Έπιπλα μπαρ σε διάφορα στιλ

Στη vidaXL, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα υπέροχων επίπλων μπαρ σε διάφορα στιλ. Εάν δεν έχετε πολλά μπουκάλια κρασιού στο σπίτι σας, προσφέρουμε επίσης μερικά υπέροχα μικρά ορθογώνια ντουλάπια που θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας. Αν αναζητάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, η vidaXL διαθέτει εντυπωσιακά μπαρ υδρογείους. Αυτές οι μοναδικές λύσεις αποθήκευσης κρασιού είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας, προσθέτοντας μια vintage πινελιά στο ντεκόρ σας. Όλες οι κάβες ποτών αυτής της σειράς είναι διακοσμημένες στην εξωτερική πλευρά τους με ναυτικούς χάρτες του 16ου αιώνα και αντίγραφα τοιχογραφιών στο εσωτερικό τους, ώστε να τραβούν τα βλέμματα είτε επιλέξετε να τα αφήσετε ανοικτά είτε να τα κλείσετε, κρύβοντας τα μπουκάλια ποτού που φιλοξενούν στο εσωτερικό τους. Τα έπιπλα μπαρ είναι κατασκευασμένα από ξύλο ευκαλύπτου και οι ζεστές τους αποχρώσεις θα ταιριάξουν εξαιρετικά με τον διάκοσμό σας.

Αποθηκεύστε τα ποτά σας σε μια υδρόγειο σφαίρα

Το μπαρ υδρόγειος είναι ό,τι πρέπει αν θέλετε η κάβα σας να έχει διακοσμητικό αλλά και πρακτικό χαρακτήρα. Είναι ιδανικό για κάθε καθιστικό, καθώς σας γλυτώνει από τον κόπο να ψάχνετε για το κρασί που είχατε αποθηκεύσει όταν έχετε παρέα, αφού το μπαράκι ποτών μας θα είναι πάντα σε κοντινή απόσταση! Το κάλυμμα ανοίγει και κλείνει εύκολα, ενώ το έπιπλο μπαρ σε σχήμα υδρογείου θα αποτελέσει έναν μοναδικό πόλο έλξης, λόγω του εντυπωσιακά διακοσμημένου εσωτερικού του.

Δείτε περισσότερα