Κατηγορίες γραφείου σπιτιού


Μεταμορφώστε ένα άδειο δωμάτιο σε ένα κομψό γραφείο στο σπίτι μας με τα απαραίτητα είδη γραφείου σπιτιού μας! Δεν είστε σίγουροι τι είδους έπιπλα χρειάζεστε; Μην ανησυχείτε! Τα σετ επίπλων γραφείου σπιτιού ή τα μεμονωμένα γραφεία, οι καρέκλες και οι λύσεις αποθήκευσης είναι προϊόντα που πρέπει να έχετε. Τι θα λέγατε για ένα όρθιο γραφείο ή μια πολύχρωμη αρχειοθήκη για να το αναβαθμίσετε;

Και ας μην ξεχνάμε το ντεκόρ! Προσθέστε λίγη προσωπικότητα στο γραφείο του σπιτιού σας με έργα τέχνης, φυτά και αξεσουάρ γραφείου. Αναρωτιέστε ποια είναι η διαφορά μεταξύ των επίπλων γραφείων και των επίπλων σπιτιού; Τα έπιπλα γραφείου είναι κατασκευασμένα για να αντέξουν τη φθορά της καθημερινής χρήσης, ενώ τα έπιπλα σπιτιού εστιάζουν στην άνεση και το στιλ. Ευτυχώς, έχουμε και τα δύο.Συμβουλές & ιδέες διακόσμησης γραφείου σπιτιού


Ο σχεδιασμός του κατάλληλου χώρου εργασίας είναι εύκολος με λίγη έμπνευση για έπιπλα γραφείου στο σπίτι. Θα μπορούσατε να επιλέξετε οικιακά σετ επίπλων γραφείου ή να επιλέξετε μεμονωμένα κομμάτια. Όπως και να'χει, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στους οδηγούς αγοράς επίπλων μας – είναι εξαιρετικά χρήσιμοι! Δεν είστε σίγουροι ακόμα πώς να διακοσμήσετε τον χώρο εργασίας σας; Βασιστείτε στις ιδέες του γραφείου σπιτιού μας. Ένα σπουδαίο σημείο εκκίνησης είναι να ελέγξετε τα στιλ διακόσμησης εσωτερικών χώρων μας και τις πιο δημοφιλείς τάσεις για έμπνευση.

Στυλ εσωτερικού χώρου

Βρείτε το αγαπημένο σας στυλ διακόσμησης και ψωνίστε τα αντικείμενα που ταιριάζουν σε κάθε στυλ. Κάντε το σπίτι σας σπίτι σήμερα!

ανακαλύψτε όλαkeyboard_arrow_right

Πώς να επιλέξετε μια καρέκλα gaming

Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε καθιστοί, τόσο πιο σημαντική είναι η επιλογή σας.

ανακαλύψτε όλαkeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Είμαστε τόσο χαρούμενοι να βλέπουμε τους πελάτες μας να δημιουργούν όμορφους χώρους με τα προϊόντα μας και να τα μοιράζονται με το #sharemevidaXL. Από εκπληκτικά σχέδια κήπου έως άνετους εσωτερικούς χώρους, η δημιουργικότητα των πελατών μας χαρίζει πραγματικά έμπνευση. Μπορείτε επίσης και εσείς να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας και να μοιραστείτε τα δικά σας σχέδια εμπνευσμένα από τη vidaXL. Ας γιορτάσουμε το πάθος μας για όμορφους, άνετους χώρους διαβίωσης και να εμπνεύσουμε ο ένας τον άλλον για να δημιουργήσουμε ακόμα πιο εκπληκτικά σχέδια!

ανακαλύψτε όλα