Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Περιγραφή

Αυτό το υψηλής ποιότητας ξύλινο πάνελ περίφραξης, διαθέτει λιτό αλλά πρακτικό σχεδιασμό που θα ταιριάξει ιδανικά στον κήπο σας.

 

Χάρις στην κομψή κατασκευή με εναλλασσόμενες σανίδες (hit and miss), αυτό το πάνελ φράχτη δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστο, αλλά και δομικά σταθερό, παρέχοντας προστασία της ιδιωτικότητας και ασφάλεια. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας καφέ εμποτισμένο ξύλο πεύκου, αυτό το πάνελ περίφραξης είναι πολύ στιβαρό, ανθεκτικό και με αντίσταση στη μούχλα.

 

Αυτό το κομψό πάνελ φράχτη είναι ιδανικό για να προσθέσετε ένα σύνορο στην ιδιοκτησία σας, αποτελώντας μια ελκυστική προσθήκη στον κήπο σας την ίδια στιγμή.

 

Η συναρμολόγηση είναι εύκολη, ενώ όλα τα εξαρτήματα για την εγκατάσταση περιλαμβάνονται στην παράδοση. Μπορεί να χρειαστεί 1 ώρα για να ολοκληρώσετε όλη την συναρμολόγηση χρησιμοποιώντας σφυρί, ενώ ένας επαγγελματίας μπορεί να την ολοκληρώσει πολύ πιο γρήγορα. 

 

Παρακαλούμε σημειώστε πως το ξύλο είναι φυσικό προϊόν και ενδέχεται να παρουσιάσει ατέλειες.

Προδιαγραφές

  • Υλικό: Ξύλο πεύκου, καφέ εμποτισμένο (με αντίσταση στη μούχλα)
  • Συνολικές διαστάσεις: 180 x (165-180) εκ. (Μ x Π)
  • Πάχος: 3,8 εκ.
  • ΣημείωσηΌλα τα εξαρτήματα για τη συναρμολόγηση περιλαμβάνονται στην παράδοση. Η συναρμολόγηση είναι εύκολη (Μπορεί να χρειαστεί 1 ώρα για να ολοκληρώσετε όλη την συναρμολόγηση χρησιμοποιώντας σφυρί, ενώ ένας επαγγελματίας μπορεί να την ολοκληρώσει πολύ πιο γρήγορα)
  • EAN: 8718475919551
  • SKU: 41655
  • Brand: vidaXL

vidaXL Πάνελ Περίφραξης 180 x (165-180) εκ. Εμποτισμένο Ξύλο Πεύκου

Μάρκα : vidaXL
Πωλητής : vidaXL
130.99 €
Με ΦΠΑ
Σε απόθεμα
ΔΩΡΕΑΝ αποστολή, ΔΩΡΕΑΝ επιστροφές
Χρόνος παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες
Loading...