Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Σκαμπό & Σκαμπό Μπαρ

Πολύχρωμα σκαμπό μπαρ

Όταν διαθέτετε ήδη ένα τραπέζι μπαρ, ένα έπιπλο μπαρ ή διαθέσιμο χώρο στον πάγκο της κουζίνας σας, τα σκαμπό μπαρ είναι ιδιαιτέρως κατάλληλα και αποτελούν μια υπέροχη προσθήκη στον χώρο. Τα σκαμπό μπαρ διαφέρουν από τα κλασικά σκαμπό, καθώς είναι ψηλότερα και συχνά έχουν πλάτη, γεγονός που εξασφαλίζει άνεση όταν τα χρησιμοποιείτε τακτικά. Στη vidaXL, μπορείτε να βρείτε μια εξαιρετική γκάμα από σκαμπό μπαρ σε διάφορα χρώματα, με ή χωρίς πλάτη και μπράτσα. Οι καρέκλες μπαρ σε φωτεινά χρώματα ταιριάζουν τέλεια με ένα τραπέζι μπαρ σε ουδέτερη απόχρωση!

Αναπαυτικά καθίσματα μπαρ για κάθε ντεκόρ

Στη vidaXL, θα βρείτε μια φανταστική συλλογή σκαμπό μπαρ σε πολλά διαφορετικά στιλ. Η ποικιλία στα χρώματα και τα σχέδια που διατίθενται, εξασφαλίζει ότι μπορείτε να βρείτε το τέλειο κάθισμα μπαρ για κάθε τύπο διακόσμησης. Από τις πολύχρωμες καρέκλες μπαρ με μηχανισμό ανύψωσης με αέριο έως τα πιο κλασικά σχέδια, με ή χωρίς πλάτη και μπράτσα, εδώ θα τα βρείτε όλα! Εάν θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε τα σκαμπό κάτω από τον πάγκο σας, ίσως δεν θα πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο με μπράτσα. Εκτός από την υπέροχη συλλογή χρωμάτων και σχεδίων, υπάρχει επίσης μια εκπληκτική γκάμα υλικών για να επιλέξετε, όπως, όμορφα υφάσματα, ξύλο και συνθετικό δέρμα.

Επιπρόσθετος χώρος καθίσματος για τους καλεσμένους σας

Μήπως έχετε συχνά καλεσμένους που τους κάνετε το τραπέζι, διασκεδάζετε με τους φίλους σας ή διοργανώνετε πάρτι; Αν ναι, οι καρέκλες μπαρ δεν είναι μόνο πολύ ελκυστικές εμφανισιακά, αλλά είναι επίσης πολύ βολικά επιπλέον καθίσματα. Επειδή τα περισσότερα από τα σκαμπό μπαρ μας είναι ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος, οι καλεσμένοι σας μπορούν να κάθονται (περίπου) στο ίδιο ύψος με όσους κάθονται στις άλλες καρέκλες και τους καναπέδες.

Αγοράστε ένα σκαμπό μπαρ ή ένα πλήρες σετ

Ένα σετ σκαμπό μπαρ είναι απαραίτητο όταν έχετε ήδη ένα τραπέζι μπαρ. Εάν χρειάζεστε σκαμπό μόνο για τον πάγκο της κουζίνας σας ή για ένα μικρό τραπέζι, ίσως χρειάζεται να επιλέξετε ένα μόνο σκαμπό μπαρ ή πιθανόν ένα σετ δύο τεμαχίων. Με την εκπληκτική γκάμα των σκαμπό μπαρ που προσφέρουμε, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!

Δείτε περισσότερα