Προσφορές 24/7
Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

Πισίνες

Δροσιστείτε σε μία από τις πισίνες μας

Η πισίνα στον κήπο αποτελεί για πολλούς ένα είδος πολυτελείας, αλλά τα ζεστά καλοκαίρια στην εποχή που ζούμε την καθιστούν σχεδόν απαραίτητη! Σήμερα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά είδη υπέργειας πισίνας, η οποία θα χαρίσει σε εσάς, την οικογένειά σας και τους φίλους σας πολλές στιγμές χαράς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στη vidaXL μπορείτε να βρείτε πισίνες που στήνονται γρήγορα. Πουλάμε πισίνες με σκελετό, αλλά και πισίνες φουσκωτές. Εκτός απ’ αυτό, μπορείτε να επιλέξετε και διαφορετικά μεγέθη. Υπάρχει μια κατάλληλη πισίνα για τον καθένα!

Διαφορετικοί τύποι πισίνας

Μπορείτε να κάνετε διάκριση ανάμεσα σε δύο είδη πισίνων: στις πισίνες με σκελετό ή στις φουσκωτές πισίνες. Και τα δύο είδη έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που θα θέλαμε να επισημάνουμε. Οι πισίνες με σκελετό είναι συνήθως λίγο πιο στιβαρές, μεγάλες και λιγότερο επιρρεπείς σε διαρροές, σε σχέση με τις φουσκωτές πισίνες. Λόγω του μεγέθους τους, οι πισίνες αυτές αφήνονται στον κήπο καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν ο κήπος σας δεν είναι πολύ μεγάλος. Οι φουσκωτές πισίνες στήνονται πιο εύκολα και ξεφουσκώνουν όταν δεν τις χρειάζεστε. Επίσης διατίθενται σε μικρότερα μεγέθη που τις καθιστούν πιο κατάλληλες για μικρά παιδιά.

Χρήσιμα αξεσουάρ

Όταν αφήνετε την πισίνα σας έξω για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι σημαντικό να τη συντηρείτε σωστά. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες αντλίες που φιλτράρουν το νερό και το διατηρούν καθαρό. Άλλα χρήσιμα αξεσουάρ είναι οι ηλεκτρικές σκούπες πισίνας, τα καλύμματα πισίνας, οι σκάλες και τα είδη φωτισμού. Ένα δημοφιλές πρόσθετο για πισίνες είναι ο εναλλάκτης θερμότητας. Ο εναλλάκτης θερμότητας θα εξασφαλίζει ότι το νερό έχει πάντα μια άνετη θερμοκρασία. Με άλλα λόγια, στη vidaXL θα βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε για την πισίνα σας.

Δείτε περισσότερα