Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Πολυθρόνες Μασάζ

Εμφάνιση: 1-48 από 272

Υπέροχες και αναπαυτικές πολυθρόνες μασάζ

Εάν πάσχετε συχνά από μυϊκούς πόνους, μια πολυθρόνα μασάζ θα μεταβληθεί άμεσα στο καινούργιο αγαπημένο σας έπιπλο. Όταν σκέφτεστε τις ηλεκτρικές πολυθρόνες μασάζ, πιθανόν να σας έρχεται στο μυαλό κάποια τεράστια πολυθρόνα με πολλά κουμπιά και καλώδια. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε από τα κομψά και διακριτικά  σχέδια που προσφέρουμε με περηφάνεια στη vidaXL. Αυτές οι πολυθρόνες είναι κατασκευασμένες από (συνθετικό) δέρμα και είναι εξοπλισμένες με ένα βολικό τηλεχειριστήριο. Επιλέξτε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς και αρχίστε τη χαλάρωση!

Επιλέγοντας τη σωστή πολυθρόνα μασάζ

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αγοράζετε μια πολυθρόνα μασάζ με ανάκλιση. Το πρώτο και κυριότερο είναι ότι πρέπει να είναι άνετη, οπότε σκεφτείτε το βάθος του καθίσματος. Επίσης, όταν το υποπόδιο δεν είναι ανοιγμένο, θα πρέπει να μπορείτε να τοποθετείτε και τα δύο πόδια σας σε επίπεδη θέση στο έδαφος. Η πλάτη του καθίσματος είναι ρυθμιζόμενη, αλλά πρέπει η καρέκλα να είναι αναπαυτική ακόμα και όταν βρίσκεται σε όρθια θέση. Τέλος, αυτές οι πολυθρόνες διαφέρουν ανάλογα με το εύρος των λειτουργιών τους, οπότε εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε πόσες λειτουργίες θέλετε.

Διαφορετικά μοντέλα

Οι πολυθρόνες μασάζ διατίθενται σε διάφορα μοντέλα. Μπορείτε να επιλέξετε μια καρέκλα με κάθισμα bucket ή με μπράτσα. Για περισσότερη άνεση, μερικές από τις πολυθρόνες είναι επίσης εξοπλισμένες με υποπόδιο, το οποίο μπορεί να είναι ξεχωριστό ή ενσωματωμένο στην πολυθρόνα. Το βράδυ μπορείτε να χαλαρώνετε πλήρως, ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση. Μια ηλεκτρική πολυθρόνα μασάζ μπορεί να είναι εξοπλισμένη και με στηρίγματα ποδιών, έτσι ώστε να πραγματοποιείται μασάζ και στα πόδια σας.

Δείτε περισσότερα