Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Πτυσσόμενα Τραπέζια

Εύχρηστα πτυσσόμενα τραπέζια

Αν δεν έχετε αρκετό χώρο ή απλά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το τραπέζι σας σε μόνιμη βάση, ένα πτυσσόμενο τραπέζι είναι πιθανόν να είναι η ιδανική λύση για εσάς. Αυτά τα τραπέζια μπορούν να αναδιπλωθούν εύκολα για να εξοικονομείται χώρος όταν δε χρησιμοποιούνται. Στη vidaXL, διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή πτυσσόμενων τραπεζιών τόσο για χρήση σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Θα βρείτε επίσης μια ποικιλία από πάγκους εργασίας ταπετσαρίας στη συλλογή μας. Αυτοί είναι ιδανικοί για περιοδική χρήση, καθώς, εκτός του ότι είναι πολύ ανθεκτικοί, μπορούν να αποθηκευτούν χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο!

Αναδιπλώστε τα τραπέζια στα μικρότερα δωμάτια

Σε περιπτώσεις περιορισμένου χώρου, θα μπορούσε πραγματικά να σας φανεί εξαιρετική λύση η επιλογή ενός τραπεζιού που μπορεί εύκολα να αναδιπλωθεί. Αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τον χώρο που σε άλλη περίπτωση θα ήταν κατειλημμένος, ως σημείο διέλευσης κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το ίδιο ισχύει και για ένα πτυσσόμενο τραπέζι σε έναν μικρό κήπο. Αν θέλετε να καθίσετε ή να γευματίσετε έξω, μπορείτε γρήγορα να τοποθετήσετε το τραπέζι. Ακριβώς όπως ένα τραπέζι για κόλληση ταπετσαρίας, όταν αναδιπλωθεί, δεν θα καταλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο, έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί όταν δε χρησιμοποιείται. Εκπληκτικό!

Τραπέζια για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους

Τα αναδιπλούμενα τραπέζια είναι ιδανικά για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Ένα πτυσσόμενο τραπέζι κήπου θα σας φανεί πολύ βολικό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών και μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί όταν αρχίζει να έχει ψύχρα έξω. Πολύ πρακτικά επίσης είναι τα πτυσσόμενα βοηθητικά τραπέζια. Όταν έχετε πολλούς επισκέπτες ή χρειάζεστε επιπλέον χώρο για να ακουμπήσετε ποτά και σνακ, απλά ξεδιπλώστε το τραπέζι και τοποθετήστε το όπου θέλετε!

Δείτε περισσότερα