Προσφορές 24/7
Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

Ξαπλώστρες

Εμφάνιση: 1-48 από 321

Χαλαρώστε εντελώς σε μία από τις ξαπλώστρες μας

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι μια ξαπλώστρα είναι ένα αντικείμενο πολυτελείας, αλλά θα δείτε ότι πραγματικά αξίζει τον κόπο όταν αποκτήσετε μια! Όταν κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ηλιόλουστες ημέρες, θα σκέφτεστε πως βρίσκεστε σε ένα πανέμορφο νησί κλείνοντας τα μάτια σας ενώ χαλαρώνετε. Ένα day bed εξωτερικού χώρου διαθέτει συνήθως πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση, χάρις στις καθαρές ή καμπύλες γραμμές του και στα μαλακά, αναπαυτικά μαξιλάρια του. Επιλέξτε ένα κομψό μοντέλο σε υλικά όπως το ρατάν, το wicker ή το ξύλο. Η vidaXL διαθέτει τόσο πολυτελείς όσο πιο λιτές ξαπλώστρες εξωτερικού χώρου.

Ξαπλώστρες που μπορούν να παραμείνουν έξω καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου

Δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση η αποθήκευση μιας ξαπλώστρας, ιδίως όταν δεν είναι πτυσσόμενη. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο αν η σεζλόνγκ είναι κατασκευασμένη από υλικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Οι ξαπλώστρες αλουμινίου της vidaXL είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Εντυπωσιακές ξαπλώστρες

Τι θα μπορούσε να είναι πιο ευχάριστο από το να χαλαρώνετε με άνεση σε μια ξαπλώστρα κήπου με ένα βιβλίο και ένα ποτό μόλις ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του; Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα είδη από ξαπλώστρες. Μια αναδιπλούμενη ξαπλώστρα είναι βολική διότι δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο όταν διπλωθεί. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ένα σετ από δύο πολυτελείς ξαπλώστρες αλουμινίου με ομπρέλα ή ξαπλώστρες με σκίαστρο. Αυτές είναι μια εξαιρετική επιλογή για ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν τη ζεστασιά και το ύπαιθρο, αλλά παράλληλα να παραμένουν προστατευμένοι από την έντονη, άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

Δείτε περισσότερα