Αποσύνδεση
Είστε τώρα αποσυνδεδεμένος.
Συνέχεια
Σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας, θα λάβετε τον αποκλειστικό σας κωδικό κουπονιού σύντομα!
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο ενημερωτικό μας δελτίο

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που βρίσκεται στο email που μόλις σας στείλαμε. Ευχαριστούμε!

Για να λάβετε τον κωδικό του κουπονιού σας, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο email που μόλις σας στείλαμε.

Κλείσιμο
ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ

Γραφεία

Ταξινόμηση κατά:
Προϊόν με τις υψηλότερες πωλήσεις
Τιμή:
Φίλτρο
Ωχ, το προϊόν που αναζητάτε δεν υπάρχει σε απόθεμα. Παρακαλούμε βρείτε παρόμοια προϊόντα εδώ.

Δημιουργήστε το ιδανικό σημείο εργασίας με το κατάλληλο γραφείο

Ένα γραφείο ή ένας χώρος εργασίας πρέπει να πληρούν μερικά σημαντικά κριτήρια. Πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος για το κατάλληλο γραφείο, μια άνετη καρέκλα γραφείου και αρκετά ερμάρια ώστε να ικανοποιηθούν όλες σας οι ανάγκες. Είναι πολύ πιο πιθανόν να έχετε αυξημένη παραγωγικότητα όταν κάθεστε με άνεση. Στη vidaXL, διαθέτουμε μια εκπληκτική συλλογή γραφείων που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις που έχετε από το οικιακό γραφείο σας, καθώς και γραφεία που θα είναι ιδανικά για παιδικά δωμάτια.

Έπιπλα γραφείου για τοποθέτηση υπολογιστών

Εκτός από τα συμβατικά γραφεία που αποτελούνται από μια επιφάνεια εργασίας και ίσως κάποια συρτάρια, στη vidaXL μπορείτε επίσης να βρείτε μια γκάμα ιδιαίτερων γραφείων υπολογιστών. Αυτά τα γραφεία διαθέτουν ευρύχωρες επιφάνειες και συρόμενα ράφια για το πληκτρολόγιό σας. Επειδή η επιφάνειά τους είναι αρκετά μεγάλη, θα έχετε αρκετό χώρο για να φυλάσσετε τα έγγραφά σας αλλά και τη γραφική σας ύλη.

Επιλέγοντας το κατάλληλο γραφείο

Αν χρειάζεστε ένα καινούργιο γραφείο, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να εξετάσετε. Για ποιον σκοπό θα το χρησιμοποιείτε περισσότερο; Αν πρόκειται να τοποθετήσετε έναν υπολογιστή ή ένα laptop σε αυτό, καλό θα ήταν να υπάρχει αρκετός χώρος για έγγραφα και άλλα είδη γραφείου. Το γραφείο χωράει στον χώρο που επιθυμείτε να το τοποθετήσετε; Εάν χρειάζεστε μια ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας, αλλά ο χώρος στο δάπεδο είναι περιορισμένος, ένα γωνιακό γραφείο θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιλογή. Ρυθμίστε σωστά το γραφείο. Η σωστή στάση εργασίας είναι εξαιρετικά σημαντική για την αποφυγή τραυματισμών.

Δημιουργήστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης με μια συρταριέρα γραφείου

Χρειάζεστε λίγο ακόμα αποθηκευτικό χώρο στο γραφείο σας; Αν ναι, η τοποθέτηση μιας μικρής συρταριέρας γραφείου κάτω από το γραφείο σας θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική λύση. Θα σας εξοικονομήσει χώρο και θα διατηρεί τα σημαντικά έγγραφά σας τακτοποιημένα και σε βολικό σημείο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπ’ όψιν σας το ύψος της συρταριέρας και επίσης σκεφτείτε ποιο υλικό ή χρώμα σάς ταιριάζει. Στη vidaXL θα ανακαλύψετε επίσης πολλά γραφεία με ενσωματωμένα συρτάρια.

ΕΓΓΡΑΦΉ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΜΑΣ ΔΕΛΤΊΟ

Αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη μας

Προϊόντα σε προσφορά

Νέες αφίξεις και τάσεις

Λάβετε έκπτωση 5€**

Η vidaXL σέβεται την ιδιωτικότητά σας
*Η εγγραφή σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή
**με αγορές σε προϊόντα vidaXL αξίας 100€