Προσφορές 24/7
Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου

Εμφάνιση: 1-48 από 1909
  • ...

Μεγάλη ποικιλία επίπλων εξωτερικού χώρου

Αν αναζητάτε άνετα έπιπλα κήπου σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη, είστε στο σωστό σημείο της vidaXL. Εδώ θα βρείτε σχεδόν τα πάντα: από πλήρη σετ επίπλων έως ξαπλώστρες, τραπέζια και μεμονωμένες καρέκλες. Τα έπιπλα κήπου μας διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις, επειδή το μέγεθος του κήπου ή της βεράντας σας μπορεί να διαφέρει. Μας αρέσει να σκεφτόμαστε όλους τους πελάτες μας!

Πολυτελή σετ σαλονιού κήπου

Το να κάθεστε αναπαυτικά είναι εξίσου σημαντικό στους εξωτερικούς σας χώρους όσο στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Αυτός είναι ο λόγος που διαθέτουμε έναν μεγάλο αριθμό πολυτελών σετ σαλονιού κήπου. Αυτά τα σετ έχουν κατασκευαστεί από υλικά υψηλής ποιότητας όπως ρατάν, wicker, συνθετικό ρατάν, ξύλο και αλουμίνιο, τα οποία τα καθιστούν ανθεκτικά ώστε να μπορείτε να τα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια! Η πλειονότητα των σετ επίπλων εξωτερικού χώρου είναι αρθρωτά και αποτελούνται από ξεχωριστά τμήματα που μπορείτε να τοποθετήσετε σε διαφορετικές διαρρυθμίσεις. Έτσι, εάν επιθυμείτε μια μικρή ανανέωση στην αυλή σας, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε διαφορετικά τα έπιπλά σας.

Μεγάλα σετ επίπλων κήπου

Τα περισσότερα έπιπλα κήπου μπορούν να φιλοξενήσουν δύο, τέσσερα ή το πολύ έξι άτομα. Αυτά τα καθίσματα μπορεί να μην φτάνουν αν σας αρέσει να περνάτε χρόνο στον εξωτερικό σας χώρο με πολλούς συγγενείς και φίλους. Στη vidaXL, θα βρείτε σετ τραπεζαρίας εξωτερικού χώρου για δέκα ή δώδεκα άτομα, οπότε θα έχετε άπλετο χώρο για όλους! Το ίδιο ισχύει και για τα πολυτελή σετ καναπέ από ρατάν που μπορούν να αποτελούνται ακόμη και από 14 καθίσματα.

Δείτε περισσότερα