Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Πάγκοι

Κομψοί πάγκοι αποθήκευσης & εισόδου στη vidaXL

Η τοποθέτηση ενός υπέροχου πάγκου στο χολ ή το σαλόνι σας δεν θα έχει μόνο αισθητικά ευχάριστο αποτέλεσμα, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει επιπλέον χώρο αποθήκευσης και καθίσματος για όταν έχετε καλεσμένους. Η vidaXL διαθέτει μια ευρεία γκάμα πάγκων για να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Από μικρούς και ξύλινους έως πολύχρωμα διακοσμημένους, από πάγκους με αποθηκευτικό χώρο έως παγκάκια εισόδου και χολ: Η vidaXL έχει το κατάλληλο προϊόν για εσάς!

Βολικά παγκάκια ανάλογα με το ντεκόρ σας

Τα παγκάκια είναι ιδανικά, καθώς δημιουργούν γρήγορα επιπλέον χώρο καθίσματος. Τοποθετήστε τα στην κουζίνα, το καθιστικό, το υπνοδωμάτιο ή ακόμα και το χολ. Με μερικά χαριτωμένα μαξιλαράκια, μπορείτε να χαρίσετε στον χώρο σας μια διαφορετική πινελιά. Μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στο καθιστικό σας και είναι εξαιρετικά για όταν έχετε καλεσμένους. Οι πάγκοι αποθήκευσης και εισόδου αποτελούν επίσης μια εξαιρετική λύση στο πρόβλημα αποθήκευσης από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε. Απλά ανοίξτε το καπάκι ή τραβήξτε τα κομψά καλάθια και αποθηκεύστε παιχνίδια, μαξιλάρια ή κλινοσκεπάσματα.

Επιλέγοντας τον κατάλληλο πάγκο αποθήκευσης & εισόδου για εσάς

Θα θέλαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες κατά την αναζήτηση ενός πάγκου. Αρχικά, για ποιον λόγο θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε; Επιθυμείτε επιπλέον χώρο καθίσματος, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ή μήπως και τα δύο; Έπειτα αναλογιστείτε, ποιο χρώμα ή στιλ θα ταιριάξει καλύτερα με τη διακόσμησή σας; Για παράδειγμα, ένα υφασμάτινο επενδεδυμένο παγκάκι θα ταιριάξει εξαιρετικά σε έναν λιτό εσωτερικό χώρο. Όταν διαθέτετε ήδη μερικά πολύχρωμα έπιπλα, ίσως να προτιμήσετε να επιλέξετε ένα λευκό ή ξύλινο παγκάκι. Μια τελευταία συμβουλή είναι να μην ξεχάσετε να μετρήσετε τον χώρο σας και να καθορίσετε εκ των προτέρων το σημείο που θα τοποθετηθεί το έπιπλο.

Αμέτρητες επιλογές στη vidaXL

Δεν έχει σημασία αν απλά αναζητάτε ένα όμορφο παγκάκι ή θέλετε να ολοκληρώσετε την εμφάνιση του καθιστικού σας. Σε κάθε περίπτωση, η vidaXL τα έχει όλα! Εκτός των άλλων, όλα τα προϊόντα μας έχουν ανταγωνιστικές τιμές, έτσι μπορείτε να προσφέρετε στον χώρο σας μια πλήρη ανακαίνιση χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα!
Δείτε περισσότερα