Προσφορές 24/7
Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

Διακοσμητικά Μαξιλάρια

Εμφάνιση: 1-48 από 174

Χρησιμοποιήστε μαξιλαράκια ως διακόσμηση

Θέλετε να προσδώσετε στο καθιστικό σας μια όμορφη, διακοσμητική πινελιά χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Τότε, προσθέστε απλώς μερικά όμορφα μαξιλάρια στο ντεκόρ σας! Μπορείτε να επιλέξετε απαλά χρώματα που ταιριάζουν με τη διακόσμηση του καθιστικού σας ή φωτεινές αποχρώσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια όχι μόνο φαίνονται κομψά, αλλά επίσης χαρίζουν επιπρόσθετη άνεση στον καναπέ ή την καρέκλα σας. Επιπλέον, θα βρείτε προσιτά μαξιλάρια και μαξιλαροθήκες, τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους, που θα σας προσφέρουν μια απολαυστική καθιστική εμπειρία.

Μαξιλάρια για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Τα μαξιλάρια μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλαπλούς σκοπούς. Μπορούν να τοποθετηθούν για καθαρά αισθητικούς λόγους και να εισάγουν μια πινελιά χρώματος στην ουδέτερη απόχρωση του καναπέ ή της καρέκλας σας. Επιπροσθέτως, μερικά μαξιλαράκια θα καταστήσουν τον καναπέ σας πιο αναπαυτικό. Τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου, σε αντίθεση με τα διακοσμητικά μαξιλάρια, είναι απαραίτητα. Τα έπιπλα κήπου είναι συχνά κατασκευασμένα από ξύλο ή πλαστικό και πιθανόν να είναι άβολα χωρίς μαξιλάρια. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε πιο τολμηρές αποχρώσεις ακόμη και στον κήπο σας. Τα χρωματιστά μαξιλάρια θα φαίνονται εξαιρετικά σε ένα μαύρο ή καφέ σετ επίπλων κήπου!

Τολμήστε με ένα φανταχτερό μοτίβο ή επιλέξτε ένα λιτό σχέδιο

Τα μαξιλαράκια διατίθενται σε αμέτρητες παραλλαγές. Εκλεπτυσμένα γεωμετρικά σχέδια, μοτίβα κειμένων ή ζώων είναι η τελευταία λέξη της μόδας αυτήν την περίοδο. Αν συνδυάσετε διαφορετικά είδη μαξιλαριών, βεβαιωθείτε ότι δεν το παρακάνετε και κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται κάπως φορτωμένος. Ένα μαξιλάρι με print μπορεί να συνδυαστεί με ένα απλό με παρόμοιο χρώμα. Εάν το print δεν είναι πολύ έντονο, μπορείτε επίσης να διαλέξετε ένα δεύτερο μαξιλάρι με print με ίδια απόχρωση, για να δημιουργήσετε μια χαρούμενη εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα