Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Σεζλόνγκ - Ανάκλιντρα

Προσθέστε στο εσωτερικό σας μια πολυτελή πινελιά με μια σεζλόνγκ

Η σεζλόνγκ (αυτολεξεί μετάφραση: μεγάλη καρέκλα) είναι ένα πανέμορφο, άνετο και υποτιμημένο έπιπλο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ξαπλώνετε, αλλά λειτουργεί και ως κομψός διθέσιος καναπές. Επειδή η πλάτη δεν εκτείνεται σε όλο το μήκος της, θα φαίνεται λιγότερο ογκώδης συγκριτικά με έναν κανονικό καναπέ. Στη vidaXL, διαθέτουμε μια υπέροχη συλλογή αυτών των εκπληκτικών καθισμάτων σε διάφορα υλικά.

Αναπαυτικά ανάκλιντρα

Αντί για μια συμβατική πολυθρόνα ή μια πολυθρόνα με ανάκλιση, θα μπορούσατε να αποκτήσετε ένα ανάκλιντρο εσωτερικού χώρου. Αυτό το φανταστικό έπιπλο είναι απίστευτα άνετο και δημιουργεί ακόμα περισσότερο χώρο καθίσματος. Οι καλεσμένοι σας θα λατρέψουν αυτόν τον νέο πόλο έλξης και δε θα θέλετε να σηκωθείτε από αυτόν τον αναπαυτικό καναπέ! Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κατασκευή των ανάκλιντρών μας, πραγματικά συμβάλλουν στην άνεση αυτών των καθισμάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μια σεζλόνγκ κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας συνθετικό δέρμα ή από συνδυασμό βαμβακιού και πολυεστέρα. Αυτά τα υλικά καθαρίζονται πολύ εύκολα.

Επιλέξτε έναν γωνιακό καναπέ

Εάν θέλετε να έχετε με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, σκεφτείτε την αγορά ενός γωνιακού καναπέ. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να καταλήξετε όχι μόνο με έναν καναπέ, αλλά και με μια σεζλόνγκ. Σε ορισμένα μοντέλα, η σεζλόνγκ είναι αποσπώμενη, ώστε να μπορείτε να την τοποθετήσετε σε άλλο σημείο. Στη vidaXL, θα βρείτε διάφορους γωνιακούς καναπέδες με σεζλόνγκ. Αυτοί είναι άνετοι στο κάθισμα αλλά και μια εκπληκτική λύση για όταν θέλετε να ξαπλώνετε.

Δείτε περισσότερα