Προσφορές 24/7
Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

Καναπέδες

Εμφάνιση: 1-48 από 671
  • ...

Άνετοι καναπέδες στη vidaXL

Ένα σαλόνι χωρίς καναπέ είναι σαν ένα χοτ ντογκ χωρίς λουκάνικο... εντελώς αδιανόητο! Ο καναπές μεταβάλλεται στο επίκεντρο του δωματίου και γίνεται ένας συνδετικός κρίκος για όλα τα υπόλοιπα έπιπλα μέσα στον χώρο. Προσθέστε μερικές υπέροχες νέες καρέκλες και ένα όμορφο χαλί. Πριν το καταλάβετε, έχετε τελειώσει! Αν ψάχνετε έναν βολικό καναπέ, είστε στο σωστό μέρος. Στη vidaXL θα βρείτε πληθώρα από γωνιακούς καναπέδες υψηλής ποιότητας, εκπληκτικούς καναπέδες-κρεβάτια και υπέροχους διθέσιους και τριθέσιους καναπέδες.

Η επιλογή του κατάλληλου καναπέ

Η επιλογή ενός νέου καναπέ είναι συχνά πρόκληση. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Πρώτον, σκεφτείτε το σχήμα του καναπέ. Μπορείτε να επιλέξετε έναν διθέσιο ή τριθέσιο καναπέ, ωστόσο, ένας γωνιακός καναπές είναι επίσης μια πολύ δημοφιλής επιλογή στις μέρες μας. Με έναν καναπέ γωνία, δεν είναι απαραίτητο να προσθέσετε παραπάνω καρέκλες στον ίδιο χώρο για να κάθεστε, καθώς ο καναπές έχει ήδη αρκετές θέσεις. Επίσης, οι καναπέδες είναι κατασκευασμένοι από μια τεράστια ποικιλία υλικών. Το τι θα επιλέξετε είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Ένας δερμάτινος καναπές μπορεί να φαίνεται αρκετά πολυτελής, όμως σε μερικούς ανθρώπους μπορεί να φανεί κάπως ψυχρή επιλογή. Τέλος, να έχετε υπ’ όψιν σας τις διαστάσεις του καναπέ που θα αποκτήσετε. Επιλέξτε το κατάλληλο σημείο στο καθιστικό και μετρήστε προσεκτικά πόσος χώρος υπάρχει. Σας ευχόμαστε καλή τύχη, παρόλα αυτά, είμαστε σίγουροι ότι θα λάβετε τη σωστή απόφαση!

Δημιουργώντας τη σωστή διακόσμηση

Όταν έχετε ήδη επιλέξει έναν καναπέ είναι ώρα να σκεφτείτε τη διακόσμηση του ντεκόρ σας. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια ή ένα ριχτάρι μπορούν να ομορφύνουν ακόμη περισσότερο τον καναπέ σας. Ένας καναπές σε ουδέτερη απόχρωση μπορεί να ζωντανέψει με λίγα πολύχρωμα μαξιλάρια με ή χωρίς τύπωμα. Μια ζεστή κουβέρτα καναπέ πάνω από το μπράτσο φαίνεται εξαιρετική στην όψη, αλλά θα αποτελέσει επίσης μια σπουδαία προσθήκη για τις δροσερές νύχτες. Στη vidaXL, μπορείτε να διασκεδάσετε ενώ συνδυάζετε αξεσουάρ!

Δείτε περισσότερα