Προσφορές 24/7
Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

Κομοδίνα

Εμφάνιση: 1-48 από 331

Κομοδίνα υψηλής ποιότητας

Το κομοδίνο είναι ένα απαραίτητο έπιπλο για κάθε υπνοδωμάτιο! Είναι το σημείο που μπορείτε να τοποθετήσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, ένα ξυπνητήρι ή ακόμα και ένα κομψό φωτιστικό. Η επιλογή ενός κομοδίνου με ντουλάπι, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης και να αποτρέψετε την ακαταστασία στην κρεβατοκάμαρά σας. Στη vidaXL, θα βρείτε μια υπέροχη γκάμα από υψηλής ποιότητας κομοδίνα, τόσο μεμονωμένα όσο και υπέροχα σετ κομοδίνων.

Απαραίτητο στοιχείο μιας κρεβατοκάμαρας: το κομοδίνο

Χωρίς να το παρατηρούμε, τείνουμε να τοποθετούμε πολλά διαφορετικά αντικείμενα στα κομοδίνα μας. Στα περισσότερα υπνοδωμάτια, θα βρείτε ένα φωτιστικό και φυσικά ένα ξυπνητήρι. Κάποιοι ακουμπούν τα γυαλιά τους, ένα ποτήρι νερό και ένα βιβλίο ή περιοδικό. Ένα κομοδίνο είναι μια εξαιρετική λύση για να έχετε κοντά σας διάφορα απαραίτητα μικροαντικείμενα κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου. Όταν αγοράζετε ένα καινούργιο κομοδίνο, είναι πολύ καλή ιδέα να αναλογιστείτε το ντεκόρ του υπνοδωματίου σας. Ταιριάζει με το υλικό και το χρώμα του κρεβατιού σας; Στη vidaXL, διαθέτουμε μια θαυμάσια συλλογή κομοδίνων, μεταξύ των οποίων και ξύλινα, σε ουδέτερες αποχρώσεις που θα φαίνονται υπέροχα σε κάθε κρεβατοκάμαρα.

Λύσεις για μικρότερα υπνοδωμάτια

Εάν το υπνοδωμάτιο σας έχει περιορισμένο χώρο, ίσως να μην είναι εφικτό να τοποθετήσετε ένα κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι σας. Σε αυτή την περίπτωση, σας προτείνουμε ένα μικρό ράφι πάνω στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρό φωτιστικό υπνοδωματίου και ένα ξυπνητήρι.

Συνδυάζοντας τα κομοδίνα με το κρεβάτι

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα μπορείτε να αγοράσετε ένα κρεβάτι και κομοδίνα ως σετ. Μπορείτε επίσης να τα αποκτήσετε ξεχωριστά, επιτρέποντάς σας να κάνετε διασκεδαστικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Δείτε περισσότερα