Προσφορές 24/7
Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

Καρέκλες Κουζίνας & Τραπεζαρίας

Εμφάνιση: 1-48 από 2504
  • ...

Καθίστε αναπαυτικά στην τραπεζαρία σας

Η τραπεζαρία είναι ένα μέρος όπου περνάτε πολύ χρόνο. Αυτό είναι το σημείο που γευματίζετε, μιλάτε για την ημέρα σας, διαβάζετε εφημερίδα και εκεί όπου τα παιδιά σας ζωγραφίζουν και κάνουν χειροτεχνίες. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των δραστηριοτήτων, είναι πολύ σημαντικό να κάθεστε άνετα. Συνεπώς, πρέπει να επιλέξετε υψηλής ποιότητας καρέκλες τραπεζαρίας! Στη vidaXL, προσφέρουμε μια εκπληκτική συλλογή καρεκλών τραπεζαρίας σε μια απίστευτη ποικιλία στιλ. Επειδή διαθέτουμε μια τέτοια εκπληκτική γκάμα, πιστεύουμε πραγματικά ότι έχουμε τις ιδανικές καρέκλες τραπεζαρίας για κάθε σπίτι!

Καρέκλες τραπεζαρίας χωρίς μπράτσα

Διατίθενται πολλά είδη καρεκλών τραπεζαρίας, σε μια τεράστια γκάμα υλικών, σχημάτων, στιλ και χρωμάτων. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν καρέκλες με μπράτσα, οι οποίες εξασφαλίζουν επιπρόσθετη καθιστική άνεση όταν χρησιμοποιούν το τραπέζι φαγητού. Από την άλλη, ένα πλεονέκτημα των καρεκλών χωρίς μπράτσα είναι ότι παρέχουν περισσότερο χώρο στο τραπέζι. Μπορείτε, για παράδειγμα, να τοποθετήσετε τρεις καρέκλες τη μία δίπλα στην άλλη αντί για δύο.

Επιλογή υλικού

Όταν επιλέγετε τις νέες καρέκλες τραπεζαρίας σας, μια καλή ιδέα είναι να έχετε ήδη σκεφτεί τι υλικό προτιμάτε. Μια καρέκλα από (συνθετικό) δέρμα είναι μια σπουδαία επιλογή, δεδομένου ότι μπορεί να καθαριστεί εύκολα και θα ταιριάξει όμορφα με την τραπεζαρία στο σαλόνι σας. Οι υφασμάτινες καρέκλες αποπνέουν μια αίσθηση ζεστασιάς και είναι πολύ άνετες στο κάθισμα. Οι απλές ξύλινες ή συνθετικές καρέκλες συνδυάζονται υπέροχα με το τραπέζι της κουζίνας σας και μπορείτε να τις βρείτε σε μια υπέροχη συλλογή συναρπαστικών χρωμάτων.

Καρέκλες σε ιδιαίτερα σχέδια

Οι καρέκλες τραπεζαρίας σε ιδιαίτερα σχέδια προσθέτουν κάτι το ξεχωριστό στον χώρο τραπεζαρίας σας. Αυτές οι καρέκλες έχουν μοναδικό σχεδιασμό και χρώματα, ενώ τραβούν τα βλέμματα όπου και αν τοποθετηθούν. Αναλογιστείτε, για παράδειγμα, πολύχρωμες υφασμάτινες καρέκλες με μπράτσα ή ένα λιτό μοντέλο με σκελετό σε σχεδιασμό tube. Δεν θα ξέρετε αν θα πρέπει να καθίσετε ή απλά να καμαρώνετε τα κομψά καινούργια σας έπιπλα!

Δείτε περισσότερα