Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Προσθέστε ζεστασιά στη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα ωραίο χαλί

Τα χαλιά είναι φανταστικά και χρησιμοποιούνται για πολλαπλούς σκοπούς! Δημιουργούν μια υπέροχη και άνετη ατμόσφαιρα σε ένα δωμάτιο και είναι ζεστά και μαλακά κάτω από τα πόδια σας. Όπως συμβαίνει και με άλλα είδη σπιτιού, ένα χαλί μπορεί πραγματικά να ενοποιήσει τη διακόσμηση ενός χώρου. Τα χαλιά μικρού και μεγάλου μεγέθους είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία γκάμα διαφόρων στιλ και σχεδίων. Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε μερικές ακόμη διαθέσιμες επιλογές που μπορείτε να κάνετε, αλλά και την μεγάλη συλλογή χαλιών που είναι διαθέσιμη από τη vidaXL.

Χαλιά με υψηλό ή χαμηλό πέλος

Τα χαλιά και τα χαλάκια είναι διαθέσιμα είτε με υψηλό είτε με χαμηλό πέλος. Τα χαλιά με υψηλό πέλος είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή, εφόσον προσφέρουν μια αίσθηση απαλότητας και ζεστασιάς, δημιουργώντας παράλληλα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ένα χαλί σε αποχρώσεις όπως ένα όμορφο καφέ, ανοιχτό γκρι ή ακόμα και μαύρο, θα εισάγουν μια ζεστασιά στον χώρο. Κάποια χαλιά με υψηλό πέλος διατίθενται με διάφορα μήκη ινών που χαρίζουν μια μοναδική εμφάνιση. Τα χαλάκια με χαμηλό πέλος έχουν το πλεονέκτημα ότι καθαρίζονται ευκολότερα και δε φθείρονται τόσο με τη χρήση. Εάν έχετε τα κατοικίδια ζώα ή το δωμάτιο χρησιμοποιείται πολύ, ένα χαλί με χαμηλό πέλος είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Επιλέγοντας το σωστό χαλί

Μπορείτε να βρείτε χαλιά σε διαφορετικά μεγέθη. Ένα μεγάλο χαλί θα φαίνεται υπέροχο σε ένα ευρύχωρο  δωμάτιο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα χαλάκι σε ιδιαίτερη απόχρωση ως ένα μοναδικό σημείο εστίασης σε έναν χώρο. Εκτός από τα κλασικά ορθογώνια χαλιά, αυτήν την εποχή η τελευταία τάση της μόδας είναι οι ροτόντες! Τοποθετήστε το μισό ενός χαλιού ροτόντα κάτω από τον καναπέ σας για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Συμπληρώστε την εμφάνιση του εσωτερικού σας με ένα εκλεπτυσμένο καινούργιο τραπεζάκι σαλονιού και απολαύστε πραγματικά τον ανανεωμένο διάκοσμό σας!

Ταιριάξτε το κατάλληλο χαλί με τη διακόσμησή σας

Είτε έχετε κλασική, μοντέρνα ή ρουστίκ διακόσμηση στον εσωτερικό σας χώρο, είναι σημαντικό να συνδυάσετε τα είδη σπιτιού σας με το στιλ του ντεκόρ σας. Επιλέξτε ένα χαλί σε ουδέτερες αποχρώσεις ή ακόμη και κάποιο με ιδιαίτερο μοτίβο, αναλόγως με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Δείτε περισσότερα