Ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων
Δωρεάν αποστολή
Προσιτές τιμές

Πάγκοι Αποθήκευσης & Εισόδου

Πάγκοι αποθήκευσης: πρακτικοί και κομψοί

Ο πάγκος αποθήκευσης είναι ένα έπιπλο που συχνά το αμελούμε αδικαιολόγητα. Αυτό το έπιπλο δεν θεωρείται απαραίτητο όπως ο καναπές, η τραπεζαρία ή ένα ντουλάπι, αλλά θα διαπιστώσετε ότι ένας πάγκος με αποθηκευτικό χώρο έχει αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα. Η vidaXL διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία πάγκων με χώρο αποθήκευσης. Αυτοί οι πάγκοι συνήθως ανοίγουν από την πάνω πλευρά τους, αλλά μπορεί να διαθέτουν και αρκετά συρτάρια.

Ένα απαραίτητο έπιπλο

Αν έχετε μικρά παιδιά, γνωρίζετε πόσο ενοχλητική μπορεί να είναι η ακαταστασία που προκαλείται από σκορπισμένα παπούτσια. Ένα κουτί αποθήκευσης στο χολ είναι η ιδανική λύση για αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε παπούτσια και τα παιδιά σας θα μπορούν πολύ εύκολα να βρουν τα αγαπημένα τους παπούτσια το πρωί. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε έναν πάγκο αποθήκευσης στο σαλόνι για την αποθήκευση παιχνιδιών. Παρόλα αυτά, οι πάγκοι με αποθηκευτικό χώρο μπορούν να φιλοξενήσουν πολλά περισσότερα από τα παιχνίδια των παιδιών σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μαξιλάρια, ριχτάρια ή είδη σπιτιού που δε θέλετε να φαίνονται.

Πάγκοι αποθήκευσης με άνοιγμα στο επάνω μέρος ή συρτάρια

Στη vidaXL, θα ανακαλύψετε μια ευρεία γκάμα εύχρηστων κουτιών αποθήκευσης. Είναι συνετό να εξετάσετε τι θα επιθυμούσατε να αποθηκεύσετε στον ολοκαίνουργιο πάγκο σας πριν πραγματοποιήσετε μια αγορά. Ένας πάγκος αποθήκευσης με άνοιγμα στο επάνω μέρος διαθέτει συνήθως περισσότερο χώρο αποθήκευσης από έναν αντίστοιχο με συρτάρια. Αυτά τα έπιπλα είναι πλατύτερα και επίσης διαθέτουν πίσω πλευρά. Οι πάγκοι με συρτάρια έχουν μια ρουστίκ γοητεία, αλλά επίσης φαίνονται υπέροχοι σε έναν μοντέρνο εσωτερικό χώρο.

Σετ πάγκων

Εάν χρειάζεστε αρκετό χώρο αποθήκευσης, ένα σετ πάγκων αποθήκευσης ή ταμπουρέ θα είναι μια σπουδαία επιλογή. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ με δύο παγκάκια και ένα υποπόδιο. Το υποπόδιο θα χρησιμεύει για να ξεκουράζετε τα πόδια σας και ταυτόχρονα θα λειτουργεί και ως σκαμπό με αποθηκευτικό χώρο για να σας διευκολύνει να αποθηκεύετε μικροαντικείμενα.

Δείτε περισσότερα