Προσφορές 24/7
Δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

Διακόσμηση

Εμφάνιση: 1-48 από 3476
  • ...

Ευρεία γκάμα από είδη σπιτιού

Όταν ολοκληρώσετε τη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού σας, είναι καιρός να προσθέσετε διάφορα διακοσμητικά. Τα σωστά αξεσουάρ θα ολοκληρώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας και θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε το προσωπικό σας στιλ. Οι τάσεις σε αυτόν τον τομέα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Στη vidaXL, είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις και μόδες. Εδώ θα βρείτε εντυπωσιακές διακοσμήσεις τοίχου, καλαίσθητα κεριά, κομψά ρολόγια τοίχου, μαλακά μαξιλάρια και πολλά άλλα.

Μερικές ιδέες για τη σωστή διακόσμηση του καθιστικού σας

Τα αξεσουάρ σπιτιού έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν μια ακόμα πιο κομψή διακόσμηση. Ένα δωμάτιο με λίγα μόνο έπιπλα δεν είναι τόσο φιλόξενο όσο ένα δωμάτιο με μερικά κεριά και ένα όμορφο ριχτάρι στον καναπέ. Με λίγες μόνο παρεμβάσεις, μπορείτε να μετατρέψετε έναν απλό χώρο σε ένα ζεστό σπιτικό. Η επιλογή του σωστού ντεκόρ μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση κάποιες φορές και γι' αυτό θα θέλαμε να σας δώσουμε κάποιες χρήσιμες ιδέες διακόσμησης…

  • Βεβαιωθείτε ότι δεν προσθέσατε υπερβολικά πολλά αξεσουάρ δημιουργώντας μια αίσθηση ακαταστασίας σε ένα δωμάτιο.
  • Επιλέξτε διακοσμητικά που ταιριάζουν με το στιλ του διάκοσμού σας.
  • Θα μπορούσατε να ταιριάξετε διάφορα στιλ για να δημιουργήσετε μια μοναδική και ξεχωριστή εμφάνιση.
  • Επιλέξτε πολύχρωμα διακοσμητικά σε περίπτωση που το υπόλοιπο του εσωτερικού σας είναι σε λιτό και ουδέτερο ύφος.

Διαφορετικά είδη διακόσμησης

Τα αξεσουάρ σπιτιού διατίθενται σε όλων των ειδών τα σχήματα και μεγέθη, ενώ υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιδέες διακόσμησης του σαλονιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε αρκετά μικρά αξεσουάρ ή να κάνετε αίσθηση με έναν μεγάλο καθρέφτη ή ένα διακοσμητικό κεφάλι ζώου στον τοίχο. Εάν θέλετε να πειραματιστείτε με το χρώμα, τα είδη διακόσμησης σπιτιού είναι η ιδανική λύση! Επιλέξτε αντικείμενα σε μπλε, πράσινο ή χάλκινο χρώμα για να φωτίσετε και να ζωντανέψετε ένα δωμάτιο. Εάν βαρεθήκατε τη διακόσμηση του σαλονιού σας, μπορείτε εύκολα να κάνετε μερικές αλλαγές για να μεταμορφώσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του χώρου. Η vidaXL προσφέρει μια θαυμάσια ποικιλία από υπέροχα αξεσουάρ για το σπίτι σας.

Συνδυάστε διάφορα χρώματα και υλικά

Συνδυάστε υλικά για να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα και μοναδική διακόσμηση. Ορισμένες ιδέες διακόσμησης: επιλέξτε μαξιλάρια από faux γούνα σε μαύρο χρώμα, χάλκινα καλάθια και κομψά γυάλινα κηροπήγια. Μια άλλη τάση είναι ο συνδυασμός διαφορετικών υφασμάτων. Επιλέξτε ένα απαλό χαλί με ψηλό πέλος και συνδυάστε το με ένα χρωματιστό υποπόδιο και μερικά μαξιλάρια για τον καναπέ σας. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε κεριά σε έντονα χρώματα. Εάν το έντονο χρώμα σας κ&omsicron;υράσει ή απλά θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεριά με άλλο σχέδιο ή χρώμα για να δημιουργήσετε μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα