Πώς λειτουργούν οι δημοπρασίες;

Πώς μπορώ να συμμετάσχω σε μια δημοπρασία;
Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε μια δημοπρασία, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας και να έχετε ψευδώνυμο δημοπρασίας. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, αλλά δεν έχετε επιλέξει ψευδώνυμο δημοπρασίας, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα ψευδώνυμο όταν τοποθετείτε την πρώτη σας προσφορά.

Ψευδώνυμο δημοπρασίας
 Το ψευδώνυμο δημοπρασίας σας θα εμφανίζεται όταν κάνετε προσφορά σε δημοπρασία. Το ψευδώνυμο δημοπρασίας εμφανίζεται δημόσια στο ιστορικό υποβολής προσφορών, ενώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κάτω από το κουμπί «Προσφορά τώρα» (Bid now)  που εμφανίζει τον αριθμό των προσφορών.

Μπορώ να ανακαλέσω ή να ακυρώσω την προσφορά μου;
Όταν τοποθετείτε μια προσφορά στη vidaXL, συνάπτετε μια δεσμευτική σύμβαση. Ωστόσο, είναι δυνατή η ανάκληση μιας προσφοράς πριν από το τέλος μιας δημοπρασίας, αλλά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.
Εξαιρετικές περιστάσεις:
Κάνατε λάθος όταν εισαγάγατε την προσφορά σας, π.χ. 50€ αντί 5€.
Η περιγραφή του προϊόντος άλλαξε σημαντικά μετά την τοποθέτηση της προσφοράς σας.

Κανόνες δημοπρασίας

  • Μόνο νέα προϊόντα
  • Δωρεάν αποστολή και δωρεάν επιστροφές
  • Χωρίς επιπλέον χρεώσεις δημοπρασιών
  • Οι δημοπρασίες ξεκινούν από 1€


Κέρδισα μια δημοπρασία
Μεταβείτε στο καλάθι αγορών σας και αγοράστε το προϊόν που έχετε κερδίσει. Πρέπει να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας εντός 3 ημερών.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν μπορείτε να αγοράσετε το ίδιο προϊόν, εκτός εάν έχετε ολοκληρώσει τη συναλλαγή της δημοπρασίας που έχετε κερδίσει.

Κέρδισα ένα προϊόν, αλλά δεν θέλω πλέον να το αγοράσω
Μια προσφορά ή αγορά στη vidaXL θεωρείται σύμβαση και είστε υποχρεωμένοι να αγοράσετε το προϊόν. Ωστόσο, αν νομίζετε ότι έχετε νόμιμο λόγο για να μην αγοράσετε το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να εξηγήσετε την κατάστασή σας.
Σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουμε να ακυρώσουμε τη συναλλαγή και δεν πληρώσετε το προϊόν, τότε το απλήρωτο προϊόν θα καταγραφεί στον λογαριασμό σας. Εάν έχετε πάρα πολλά απλήρωτα προϊόντα που έχουν καταγραφεί στον λογαριασμό σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να ανασταλεί.

 


Επισύναψη(εις)

Γενικοί Όροι Δημοπρασιών