Οι πιο δημοφιλείς τάσεις: Χρυσές Πινελιές

Η πινελιά πολυτέλειας που χρειάζεται για να φωτιστεί το σπίτι σας

 

Ο χρυσός ήταν πάντα σύμβολο του πλούτου και της πολυτέλειας. Η χρήση του στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων εξελίχθηκε με την πάροδο του χρόνου, από την αίσθηση πολυτέλειας σε παρουσία στοιχείων κιτς. Αν υπάρχει μια σωστή ισορροπία, ο χρυσός δημιουργεί μια πολυτελή και κομψή αισθητική.

Οι χρυσές πινελιές είναι ξανά στη μόδα και σίγουρα έχουν τραβήξει την προσοχή μας. Τολμήστε να χρησιμοποιήσετε χρυσούς τόνους για να δημιουργήσετε μια κομψή ατμόσφαιρα ή κάντε μια δήλωση με μερικές εκλεπτυσμένες χρυσές λεπτομέρειες. Διακοσμήστε το σπίτι σας με χρυσά αξεσουάρ ή έπιπλα με χρυσό φινίρισμα για μια διακριτική εμφάνιση.

 

 

Συνδυασμοί χρωμάτων που είναι τολμηροί και χαλαρωτικοί

Η χρήση χρυσών πινελιών μπορεί να φαίνεται πρόκληση, αλλά ευτυχώς, αυτή η κομψή τάση μπορεί να μας διδάξει πώς να αποφύγουμε ένα κακόγουστο σχέδιο. Οι χρυσοί τόνοι πρέπει να εξισορροπιστούν χρησιμοποιώντας μια καλά μελετημένη παλέτα χρωμάτων και είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές επιλογές.

Η ασφαλέστερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε λευκό και μαύρο με χρυσές πινελιές. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί πραγματικά μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Ή χρησιμοποιήστε ουδέτερους τόνους σε συνδυασμό με το χρυσό. Αυτό θα προσθέσει λίγη ζεστασιά στο σπίτι σας. Τέλος, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε ένα πολύ τολμηρό συνδυασμό χρωμάτων, συνδυάζοντας πινελιές χρυσού με βαθύ πράσινο ή μπλε ή έναν χρωματικό συνδυασμό σε σαμπανιζέ ροζ αποχρώσεις για να κάνετε μια δήλωση με τη διακόσμησή σας.

 

 

Ο χρυσός πρέπει να χρησιμοποιείται με τα κατάλληλα υλικά

Ο χρυσός πρέπει πάντα να συνδυάζεται με τα κατάλληλα υλικά. Επειδή είναι τόσο πολυτελής, ο χρυσός χρειάζεται μια απαλή βάση που του επιτρέπει να λάμπει, αλλά όχι να υπερτερεί. Όσον αφορά στα έπιπλα και τα αξεσουάρ, επιλέξτε ένα υλικό που ταιριάζει στον χώρο για να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη εμφάνιση. Η προσθήκη χρυσού σε συνδυασμό με το ατσάλι ή το γυαλί δημιουργεί μια υπέροχη σύγχρονη αίσθηση. Ή συνδυάστε χρυσές πινελιές με μασίφ ξύλο για να δημιουργήσετε έναν εκλεπτυσμένο χώρο. Για μια απόλυτα υπερβολική διακόσμηση, συνδυάστε χρυσές πινελιές με μάρμαρο και βελούδο.

 

      

Χρησιμοποιήστε χρυσές πινελιές για να μετατρέψετε το απαλό σε εντυπωσιακό

Η ασπρόμαυρη μίνιμαλ διακόσμηση εσωτερικών χώρων αξίζει επίσης να ξεχωρίζει. Η χρήση μικρής ποσότητας χρυσού είναι η τέλεια λύση. Διακοσμητικά μαξιλάρια, κουρτίνες ή φωτιστικά μπορούν να ντυθούν με χρυσές πινελιές για μια ζωντανή και κομψή εμφάνιση. Δώστε έμφαση σε συγκεκριμένους χώρους στο σπίτι σας δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο υπάρχον ντεκόρ σας. Επίσης, λάβετε υπ' όψιν ότι οι χρυσές πινελιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τραβήξουν την προσοχή σε μικρότερα δωμάτια ή χώρους. Η λάμψη του χρυσού δίνει την εντύπωση ότι ένα δωμάτιο είναι πιο ανοιχτό και ευρύχωρο.