. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

📚 Δημιουργήστε μια κομψή γωνιά διαβάσματος

Εσωτερικό

 

 

Το να έχετε τη δική σας γωνιά διαβάσματος δεν είναι μόνο μοντέρνο, αλλά και πολύ χρήσιμο. Όλοι ζούμε πολυάσχολες ζωές, με μικρές στιγμές χαλάρωσης. Και αυτό ακριβώς προσφέρει μια γωνιά διαβάσματος – ένα ήσυχο μέρος στο σπίτι όπου μπορείτε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Η καλύτερη γωνία διαβάσματος θα πρέπει να διαθέτει μερικά πολύ σημαντικά στοιχεία. Θα πρέπει να είναι αναπαυτική, να προσφέρει γαλήνη και ησυχία και να φαίνεται εκπληκτική. Η γωνιά διαβάσματος στο σπίτι σας πρέπει επίσης να φαίνεται άνετη και να σας εμπνέει να αφήνετε τις έννοιες σας πίσω και να ταξιδεύετε με ένα καλό βιβλίο.

Πριν δημιουργήσετε την ιδανική γωνιά διαβάσματος, υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να έχετε κατά νου. Συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτή. Έχουμε ιδέες για διάβασμα, συμβουλές διακόσμησης, καθώς και όμορφα έπιπλα και αξεσουάρ για τη δική σας γωνιά ανάγνωσης.

 

🛋️ Πώς μοιάζει η τέλεια γωνιά διαβάσματος;

Η σωστή ατμόσφαιρα της γωνιάς διαβάσματος είναι απαραίτητη. Ο σχεδιασμός της βιβλιοθήκης σας πρέπει να ταιριάζει με τον σκοπό αυτού του σημείου. Για να εμπνέει χαλάρωση, θα πρέπει να αποπνέεται η ζεστασιά μέσα από κάθε λεπτομέρεια.

Ο πρώτος παράγοντας που πρέπει να σκεφτείτε για την άνετη γωνιά ανάγνωσής σας είναι ο φωτισμός. Προφανώς, ο φυσικός φωτισμός είναι σημαντικός, αλλά δεν μπορούμε να βασιστούμε μόνο σε αυτόν. Ο φωτισμός της βιβλιοθήκης του σπιτιού σας πρέπει να καθορίζει τον χαρακτήρα του δωματίου. Επειδή εδώ θα απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας βιβλία, περιοδικά ή τηλεοπτικές εκπομπές, βεβαιωθείτε ότι διαθέτει άπλετο φωτισμό.

Προσθέστε ατμοσφαιρικό φωτισμό που είναι άνετος για διάβασμα. Προσθέστε ζεστό φωτισμό σε πολλά σημεία του δωματίου, για μια ζεστή διάθεση. Τοποθετήστε ένα φωτιστικό στο γραφείο ή στο βοηθητικό τραπέζι σας και μην ξεχνάτε το φωτιστικό δαπέδου – είναι το ιδανικό φωτιστικό για διάβασμα.

Ένας άλλος τρόπος για να σχεδιάσετε μια ακαταμάχητη γωνιά ανάγνωσης είναι να προσθέσετε πολλές δημιουργικές λεπτομέρειες που εκφράζουν την προσωπικότητά σας. Από αξεσουάρ για την πολυθρόνα της βιβλιοθήκης σας ή για τον πάγκο για διάβασμα, όπως άνετα μαξιλάρια και ριχτάρια, μέχρι εμπνευσμένα έργα τέχνης και αναμνηστικά.

 

 

👀 Πώς οργανώνω τη γωνιά διαβάσματός μου;

Για να μπορέσετε να χαλαρώνετε στη γωνιά διαβάσματός σας, πρέπει να την οργανώσετε σωστά. Σκεφτείτε τον σχεδιασμό της γωνίας ανάγνωσης – πρέπει να είναι άνετος και λειτουργικός. Και τα δύο αυτά στοιχεία θα σας επιτρέπουν να περάσετε ευχάριστο χρόνο διαβάζοντας στην ξεχωριστή περιοχή σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τη σωστή πολυθρόνα για τη βιβλιοθήκη. Η καρέκλα πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρη για να σας επιτρέπει να χαλαρώνετε, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο. Ένας πάγκος για τη γωνιά ανάγνωσης είναι μια άλλη υπέροχη επιλογή, ειδικά όταν τοποθετείται δίπλα σε ένα παράθυρο. Μην ξεχάσετε να συνδυάσετε την πολυθρόνα ή τον πάγκο με ένα άνετο σκαμπό ottoman.

Τώρα σκεφτείτε τη χρησιμότητα της γωνιάς διαβάσματός σας. Εάν σκοπεύετε να γράφετε σημειώσεις ή να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα χόμπι σας, θα χρειαστείτε ένα γραφείο. Συνδυάστε το με μερικά μοντέρνα είδη οργάνωσης γραφείου που ταιριάζουν με το στιλ της γωνιάς ανάγνωσής σας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα έχετε τα πάντα σε κοντινή απόσταση και θα μπορείτε να απολαμβάνετε αυτό το σημείο ως το οικιακό γραφείο σας.

Για τα βιβλία σας, χρειάζεστε στιβαρές ραφιέρες ή ράφια τοίχου. Για τη διακόσμηση της βιβλιοθήκης, συνιστούμε να εξισορροπήσετε τις στοίβες των βιβλίων με διάφορα αξεσουάρ, όπως γλαστράκια, κορνίζες και διασκεδαστικούς βιβλιοστάτες. Διατηρώντας όλα τα βιβλία σας μαζί και κοντά στο άνετο σημείο ανάγνωσής σας, θα δημιουργήσετε μια υπέροχη γωνία διαβάσματος.

 

 

✔️ Επιλέξτε το σωστό στιλ για τη γωνιά ανάγνωσής σας – γνωρίστε την industrial βιβλιοθήκη του σπιτιού σας

Ένα από τα ωραιότερα πράγματα σχετικά με την οργάνωση μιας γωνιάς διαβάσματος προέρχεται από την ελευθερία διαμόρφωσής της. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη γωνιά ανάγνωσης οπουδήποτε στο σπίτι σας – στο υπνοδωμάτιό σας, στο σαλόνι, στο παιδικό δωμάτιο, ακόμη και να φτιάξετε μια γωνιά διαβάσματος κάτω από τις σκάλες.

Τα έπιπλα και τα αξεσουάρ της επιλογής σας μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε στιλ διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι ο σχεδιασμός μιας βιομηχανικής οικιακής βιβλιοθήκης. Για κάτι τέτοιο, εστιάστε σε έπιπλα και διακοσμητικά που ταιριάζουν με μια βιομηχανική βιβλιοθήκη. Ξεκινήστε αναζητώντας ραφιέρες βιομηχανικού στιλ – μεταλλικές μονάδες ραφιών σε μαύρο, γκρι και λευκό χρώμα που είναι στιβαρές και μοντέρνες. Διακοσμήστε το γραφείο σας με ένα γοητευτικό φωτιστικό γραφείου που συνδυάζει μασίφ ξύλο μάνγκο και μέταλλο. Όταν δημιουργείτε μια βιομηχανική βιβλιοθήκη σπιτιού, δοκιμάστε διάφορα αξεσουάρ και έπιπλα που τονίζουν την κομψότητα του βιομηχανικού στιλ.

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .