Βιομηχανικό στιλ εσωτερικών χώρων

Ένα στιλ διακόσμησης εσωτερικών χώρων που φαίνεται λίγο ακατέργαστο

 

Το industrial στιλ παίρνει το όνομά του από εργοστάσια και άλλα βιομηχανικά κτίρια που έχουν μετατραπεί σε χώρους διαβίωσης με ψηλά ταβάνια, μεγάλα παράθυρα και δάπεδα από σκυρόδεμα ή ξύλο. Τα χαρακτηριστικά αυτού του στιλ εσωτερικών χώρων είναι τραχιά, ενώ χρησιμοποιούνται ακατέργαστα υλικά, όπως δέρμα, ξύλο και μέταλλο και ουδέτερα, αλλά ζωντανά χρώματα.

 

Δείτε όλα τα industrial προϊόντα

 

Έχει να κάνει με τα υλικά

Τα υλικά είναι μια από τις κύριες πτυχές του βιομηχανικού στιλ εσωτερικών χώρων. Επιλέξτε υλικά που δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα όπως το δέρμα, το σκυρόδεμα, το (σκούρο) ημιτελές ξύλο, το μέταλλο και τα τραχιά υφάσματα. Αυτός ο συνδυασμός υλικών κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται ζεστό και φιλόξενο.

 

 

 

 

 

Κάτι παλιό, κάτι καινούριο

Προσθέστε μια προσωπική πινελιά συνδυάζοντας τα νέα σας βιομηχανικά έπιπλα με μερικά πολύτιμα αντικείμενα από παλαιοπωλεία, όπως παλιές λάμπες ή ένα ντουλάπι που θα γυαλίσετε. Ο συνδυασμός παλαιού και νέου θα πάει το industrial ντεκόρ σας στο επόμενο επίπεδο και θα του προσδώσει μια προσωπική πινελιά, ενώ θα το κάνει να φαίνεται πιο άνετο. Συμβουλή: επιλέξτε ένα αντικείμενο - έπιπλο, βασικό υλικό ή αξεσουάρ - ως το επίκεντρο του χώρου σας και «χτίστε» το εσωτερικό σας γύρω από αυτό για να έχετε μια συνεκτική και ισορροπημένη εμφάνιση.

 

Δείτε όλα τα industrial προϊόντα

 

Δείτε όλα τα στιλ για το 2022