Ρετρό

Επαναφέροντας το στιλ του παρελθόντος

 

Ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο και ζωντανέψτε τη δεκαετία του '50, του '60 ή του '70! Το ρετρό είναι συνώνυμο με το να συνδυάζουμε το παρελθόν με το παρόν χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά σχήματα, τυπώματα και χρώματα. Τα στοιχεία από το παρελθόν διασφαλίζουν ότι αυτό το στιλ θα μοιάζει άνετο και φιλόξενο. Ποια δεκαετία είναι η αγαπημένη σας;

 

Δείτε όλα τα Ρετρό προϊόντα

 

Ρετρό παλέτα χρωμάτων

Τα δημοφιλή ρετρό χρώματα είναι το μουσταρδί, το απαλό πράσινο, το φωτεινό πορτοκαλί και τα παστέλ όπως το χρώμα της μέντας και το σκούρο ροζ. Το ρετρό στις μέρες μας είναι ελαφρύ και φωτεινό ταυτόχρονα, ενώ χρησιμοποιούνται πολλοί συνδυασμοί χρωμάτων, όπως ελαφριά παστέλ με το χαρακτηριστικό σκούρο ρετρό ξύλο. Προσθέστε μερικά αξεσουάρ σε χρυσή ή μπρονζέ απόχρωση ως μια τελευταία πινελιά!

 

 

 

Σχήματα και υλικά

Ένα πράγμα που ξεχωρίζει σε ένα ρετρό ντεκόρ είναι τα καμπύλα σχήματα και οι απαλές γραμμές στα έπιπλα και τα αξεσουάρ. Τα ρετρό έπιπλα μπορούν επίσης να αναγνωριστούν από τα κωνικά πόδια και τη χρήση του ξύλου. Αυτό μπορεί να είναι είτε σκούρο είτε ανοιχτόχρωμο ξύλο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον ίδιο χώρο. Τα υλικά που ταιριάζουν στο ρετρό στιλ διακόσμησης είναι το ξύλο, το ρατάν, το πλαστικό, ο φελλός, η γιούτα, το μαλλί και το βελούδο.

 

 

Δείτε όλα τα Ρετρό προϊόντα

 

 

 

 

Δείτε όλα τα στιλ για το 2022