Σκανδιναβικό στιλ εσωτερικών χώρων

Ελαφρύ, φυσικό και διαχρονικό

 

Ένα σκανδιναβικό εσωτερικό πρέπει να είναι απλό, λειτουργικό και πάνω απ' όλα φωτεινό. Παρόλο που ο μινιμαλισμός είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του σκανδιναβικού στιλ - δεν είναι ποτέ βαρετό, αλλά ζεστό και φιλόξενο. Αυτό το στιλ διακόσμησης εσωτερικών χώρων έχει μια ισχυρή σύνδεση με τη φύση που θα παρατηρήσετε στο μείγμα υλικών και υφών. Πρόκειται για ένα στιλ όπου θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας από τη στιγμή που θα μπείτε στον χώρο.

 

Δείτε όλα τα Σκανδιναβικά προϊόντα

 

Ζεστό σκανδιναβικό εσωτερικό

Υπάρχουν μερικές συμβουλές και κόλπα που πρέπει να θυμάστε για να δημιουργήσετε τη χαρακτηριστική άνετη σκανδιναβική ατμόσφαιρα. Αρχικά, να θυμάστε ότι δεν πρέπει όλα να είναι λευκά. Ξεκινήστε από μια λευκή βάση και προσθέστε φυσικά χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι και τα παστέλ, καθώς και πολλά φυτά για μια πινελιά χρώματος. Η άνετη θαλπωρή δημιουργείται χρησιμοποιώντας πολύ ξύλο στα έπιπλα και στα δάπεδα και προσθέτοντας διαφορετικές υφές σε χαλιά, κουβέρτες, μαξιλάρια και υφάσματα επίπλων που ταιριάζουν χρωματικά.

 

 

 

 

 

Αφήστε να μπει το φως

Ένα σκανδιναβικό εσωτερικό είναι δημοφιλές για το ότι είναι ανοιχτόχρωμο και φωτεινό. Επειδή προέρχεται από τη Σκανδιναβία όπου οι χειμώνες είναι μακριοί και σκοτεινοί. Συνεπώς, το κλειδί είναι να επιτρέψετε την είσοδο όσο το δυνατόν περισσότερου φυσικού φωτός. Εάν δεν έχετε μεγάλα παράθυρα, τοποθετήστε τα φωτιστικά σας σε στρατηγικά σημεία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και χρησιμοποιήστε καθρέφτες για αντανάκλαση του φωτός.

 

 

Δείτε όλα τα Σκανδιναβικά προϊόντα

  

 

 

Δείτε όλα τα στιλ για το 2022