Μοντέρνο

Ένας μοντέρνος εσωτερικός χώρος πρέπει να είναι ταυτόχρονα κομψός και λειτουργικός

 

Το μοντέρνο στιλ εσωτερικών χώρων είναι ιδανικό για όσους λατρεύουν τις ίσιες γραμμές, τα λειτουργικά έπιπλα και αξεσουάρ και τα ελαφριά υλικά. Αυτός ο συνδυασμός θα χαρίσει στο ντεκόρ σας μια κομψή και πολυτελή εμφάνιση, η οποία ενισχύεται από τη μίνιμαλ προσέγγιση του στιλ. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν σύγχρονο εσωτερικό χώρο, αρκεί να λάβετε υπ'όψιν σας κάποια πράγματα.

 

Δείτε όλα τα Μοντέρνα προϊόντα

 

Ίσιες γραμμές

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές του μοντέρνου στιλ διακόσμησης εσωτερικών χώρων είναι οι ίσιες γραμμές στα έπιπλα και τα αξεσουάρ. Σκεφτείτε έναν μεγάλο γωνιακό καναπέ ή μια πολυθρόνα με ίσια μπράτσα. Για να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία, μπορείτε να τα συνδυάσετε με μερικά στρογγυλά τραπεζάκια σαλονιού, αλλά βεβαιωθείτε ότι το μεγαλύτερο μέρος του εσωτερικού σας διαθέτει αυτές τις χαρακτηριστικές καθαρές γραμμές. Τα γεωμετρικά σχήματα χρησιμοποιούνται επίσης συχνά σε ένα μοντέρνο ντεκόρ.

 

 

 

Μοντέρνα υλικά

Δέρμα, χρώμιο, ανοξείδωτο ατσάλι, πλαστικό, γυαλιστερά υλικά και ελαφρύ ξύλο είναι τα υλικά που ταιριάζουν με το μοντέρνο στιλ διακόσμησης. Συνδυάστε τα με μερικά μαλακά υφάσματα, όπως το βαμβάκι ή το βελούδο για να προσθέσετε μια ζεστή αφή.

 

 

 

Δείτε όλα τα Μοντέρνα προϊόντα

 

 

 

Δείτε όλα τα στιλ για το 2022